Nicolae Robu: Voi moderniza sistemul de sănătate din Timișoara (P)

Nicolae Robu: Voi moderniza sistemul de sănătate din Timișoara (P)

0
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu, candidatul Alianței PSD-PNL la Primăria Timișoara, are pregătite proiectele pe sănătate pe care le va implementa ca primar. El le-a prezentat pe toate în cadrul evenimentului de lansare a Programului de guvernare locală competentă și eficientă pentru Timișoara.

„Prioritățile mele pe zona de sănătate sunt: finalizarea noii clădiri a Spitalului de Copii, finalizarea noului corp de clădire al Clinicii ORL, noua Maternitate a Spitalului Municipal și construirea unui centru de îngrijiri paliative.


Pe lângă acestea și multe alte proiecte noi, vom începe restaurarea clădirilor găzduitoare de clinici ale spitalelor municipalității”, a precizat Nicolae Robu.

În plus, Robu a menționat că este nevoie urgentă de dotarea cu aparatură de ultimă generație a spitalelor. El a garantat că va aduce echipamente moderne pentru unitățile spitalicești din Timișoara.

„Am prevăzut, în Programul pe Sănătate pentru Timișoara, dotarea cu echipamente moderne și mobilier nou a tuturor clinicilor celor trei spitale care aparțin Primăriei. Vă garantez că vom lucra constant și susținut pentru a aduce îmbunătățirile necesare și pentru a moderniza toate unitățile spitalicești din Timișoara care țin de municipalitate”, a spus Robu.

Programul de guvernare locală competentă și eficientă pentru Timișoara al lui Nicolae Robu prevede, pe lângă proiectele pe zona de sănătate, și dezvoltarea infrastructurii rutiere, modernizarea și finalizarea clădirilor în care funcționează școli și licee, înnoirea parcului auto al STPT și crearea de noi parcuri în oraș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.