TIR distrus de flăcări pe autostradă, în miez de noapte. Circulația pe...

TIR distrus de flăcări pe autostradă, în miez de noapte. Circulația pe A1, restricționată (foto)

0
DISTRIBUIȚI
<


p>

Incendiu puternic în noaptea de joi spre vineri, pe autostrada A1, în județul Timiș. Un autotren a fost distrus aproape complet dupăn ce a fost cuprins de flăcări, în zona localității Traian Vuia. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, însă traficul se va desfășura cu dificultate până vineri după-amiaza.

„În cursul nopții, la ora 01:54, am fost anunțați prin apel 112 despre producerea unui incendiu la un autotren, pe A1 km 443. A fost alertat Detașamentul de Pompieri Lugoj și s-au deplasat la locul evenimentului 1 ofițer și 8 subofițeri cu trei autospeciale de stingere. Incendiul s-a manifestat cu ardere generalizată, autotrenul fiind cuprins de flăcări în totalitate. Autotrenul transporta aproximativ 28 tone granule PVC și polistiren. Din fericire, nu s-au înregistrat victime”, a transmis ISU Timiș.

„Până în jurul orei 16, pe autostrada A1 la km 443+500 Traian Vuia (TM), sensul de mers Timişoara – Deva, circulația rutieră se desfășoară pe banda 2. Banda de urgență și 1/2 din banda 1 sunt închise”, a comunicat DRDP Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.