Folk rock altfel alături de TrupaHazard: aplauze la scenă deschisă pe malul...

Folk rock altfel alături de TrupaHazard: aplauze la scenă deschisă pe malul Begăi, la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-243211447">

Sâmbătă seara, malul Begăi a fost colorat cu o porție cât se poate de gustoasă de „folk/rock/altfel“ o specialitate sonoră inventată de Răzvan Stoichiță (Ravi) și colegii săi din TrupaHazard, care au susținut un concert care s-a lăsat cu aplauze prelungite la Porto Arte.

Printre melodiile care s-au bucurat de un succes deosebit în rândul spectatorilor s-a numărat și „Fata preotesei“, o compoziție care și la concertele anterioare a atras atenția publicului, iar una din melodiile care a generat aplauze prelungite a fost „Râpa“, care în interpretarea celor de la TrupaHazard are o savoare aparte.

Ravi a început să scrie poezii la 14 ani și în timpul unei călătorii la munte, a descoperit folkul și pasiunea lui pentru artă și creație. În 1997 a fost remarcat de Adrian Păunescu care l-a auzit cântând pe stradă melodia „Două Fântâni” și l-a invitat la cenacul „Totuși Iubirea” ca debutant. Au urmat două albume editate de Trupa Hazard și un succes binemeritat, curmat din păcate de câteva probleme medicale care l-au forțat să renunțe la carieră. Artistul a revenit în lumina reflectoarelor cu câțiva ani în urmă și a editat câteva melodii care se vor regăsi pe următorul material discografic programat să se lanseze în cursul acestui an.

Foto: D&D Foto

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.