Familie intoxicată cu gaz într-o casă din vestul ţării UPDATE Victimele au...

Familie intoxicată cu gaz într-o casă din vestul ţării UPDATE Victimele au fost transportate la spital

0
DISTRIBUIȚI

Şapte persoane, părinţii şi cinci copii au fost intoxicaţi probabil cu gaz într-o casă din municipiul Deva.

Victimele sunt conştiente iar la faţa locului intervine un Detaşament de Pompieri din Deva şi echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Intervenţia este în desfăşurare.

UPDATE Pompierii Detașamentului Deva au intervenit în jurul orei 23.00, la casa din Deva, unde în urma unui apel la 112 a fost anunțat că şapte persoane, doi adulți și cinci copii, s-au intoxicat cu gaz.

La fața locului, echipajele de salvare au constatat că toate cele şapte persoane prezentau simptome ale unei posibile intoxicări: vărsături, amețeli și stare de leșin.

Pompierii, împreună cu două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean, au intervenit de urgență pentru extragerea persoanelor din clădire, acordarea primului ajutor și transportul acestora la UPU – Deva.

Toate cele şapte persoane, conștiente și cooperante, se află acum la Spitalul Județean de Urgență Deva unde li se acordă tratament medical de specialitate.

Casa de locuit, o clădire cu două etaje, nu este racordată la rețeaua de gaz a orașului Deva iar încălzirea se face cu butelii de aragaz.


Cauzele exacte ale intoxicării sunt în curs de stabilire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.