SCM Politehnica se scufundă mai tare în noul sezon. Eşec acasă cu...

SCM Politehnica se scufundă mai tare în noul sezon. Eşec acasă cu Sighişoara

1
DISTRIBUIȚI
Foto: Gabriel Kiss

SCM Politehnica nu a reuşit să treacă nici de nou promovata CSM Sighişoara, ieri, pe teren propriu, în runda a 8-a a Ligii Zimbrilor. A fost 22-21 pentru oaspeţi iar alb-violeţii se scufundă în zona „nisipurilor mişcătoare”.

Poli pare să aibă un sezon cel puţin la fel de prost ca precedentele două pe semicerc. A venit şi momentul unui eşec destul de ruşinos. Deşi timişorenii nu au început rău şi au avut două goluri avans, la pauză scorul era foarte mic pentru un meci de handbal – egalitate la 9! Fenici și Baican au lipsit de la SCM Poli şi s-a văzut.

Sighişoara a prins probabil şi mai mult curaj în repriza secundă şi „s-a dus” la 13-9 în minutul 40.


Aşadar au fost şi mai bine de zece minute fără gol pentru alb-violeţi. Ardelenii au avut apoi +5 în minutul 50. Totuşi, Poli a fost aproape de măcar un punct pe final, căci în minutul 58 a fost restabilită egaltatea (19-19), după un gol al lui Pribanic. Șomlea și Olaru au adus însă victoria vizitatorilor la ultimele faze.

„Dacă ne-am propus la începutul sezonului să evităm barajul, acum situația este clară: ne batem să evităm retrogradarea…”, a spus antrenorul Mihai Rohozneanu după joc. Reamintim că SCM Poli a supravieţuit în ediţiile precedente după disputarea turneului de baraj.

SCM Politehnica (marcatori): Marjanovic 6 goluri, S. Ignat 5, Sadoveac 3, Trif, Chira, Pribanic – câte două, Bordeanu – un gol. Portar: Tomislav Stojkovic 11 parade din 33 de aruncări.

SCM Poli, cu doar 5 puncte, e acum pe locul 12 din 14, şi are în runda viitoare o misiune imposibilă pe terenul Turdei, joc programat vineri, 20 octombrie, de la ora 18.00. Sighişoara (6 pt.) a urcat un loc în clasament peste bănăţeni după victoria directă de sâmbătă.

1 COMENTARIU

  1. Daca sunteți voi pământ cu flori, nu spuneți ca rezultatul e rușinos, SIGHISOARA e net superioara Timișoarei si asta e adevărul, nu știu de ce sunteți atat de penibili.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.