„Militari” blocaţi lângă Pădurea Verde: CSC Dumbrăviţa a remizat cu CSA Steaua....

„Militari” blocaţi lângă Pădurea Verde: CSC Dumbrăviţa a remizat cu CSA Steaua. Contre Stan – Opriţa la final

0
DISTRIBUIȚI
Foto: arhivă

CSC Dumbrăviţa a remizat alb astăzi cu CSA Steaua în runda a 12-a a Ligii 2 şi rămâne în plutonul fruntaş. Alb-verzii au avut ocaziile mai importante de-a lungul jocului, având şi un gol anulat pe finalul primei părţi.

De-a lungul partidei au fost ocazii decente pentru ambele echipe, dar parcă timişenii au fost mai aproape de gol. Aşa cum s-a întâmplat la „libera” din minutul 45, când Ţieranu a introdus mingea în poarta Stelei cu capul, dar reuşita a fost anulată pe motiv de ofsaid.

În partea secundă vizitatorii au făcut primele schimbări şi Chunchukov, tot cu capul, a fost aproape de gol la împlinirea unei ore din meci. Toroc s-a opus iar în ciuda unor ezitări, portarul Dumbrăviţei de azi a scăpat fără gol şi cu alte ocazii.

În urma acestui rezultat alb-verzii au acumulat 19 puncte şi sunt momentan pe 6, în timp ce steliştii, care veneau după un alt 0-0 în urmă cu trei zile, contra Rapidului în Cupă, au 16 puncte şi sunt la jumătatea ierarhiei. Dumbrăviţa va juca în următoarea etapă pe terenul celor de la Slatina.

La final au existat discuţii intense între Cosmin Stan şi Daniel Opriţa, primul îndreptându-se aparent cu mai multe reproşuri către omologul de pe banca oaspeţilor.

CSC Dumbravița: P. Toroc – Gîsă, Țieranu (83, Amariei), Zurbagiu (cpt.), Lalic (63, Gladun) – Ristin, Salhi, I. Tănase – Sofran (63, An. Toroc), Tismonar (63, B. Nortey), Paulevici.


Antrenor: Cosmin Stan.

CSA Steaua Buc.: Frânculescu – Dav. Maftei (46, D. Matei; 71, Raicu), Walace, Vîrtej, Ad. Ilie, Dobrescu – R. Sierra, Bărbulescu (cpt.; 58, Enceanu), S. Drăghici – Chipirliu (58, Chunchukov), Boiciuc (58, Buziuc). Antrenor: Daniel Oprița.

Foto: Peluza Sud Timişoara / Facebook

Ironii între galerii rivale

Deşi jocul Stelei a fost la Dumbrăviţa, ultraşii bucureşteni se pare că erau aşteptaţi în Timişoara de galeria rivală din zonă, cea alb-violetă. Anul trecut bucureştenii s-au pozat şi filmat scandând prin oraşul de pe Bega, lăudându-se că nu au întâmpinat nicio opoziţie din partea localnicilor. Atunci, Poli avea şi ea meci în deplasare în zona Capitalei iar fanii bănăţeni s-au pozat la rândul lor în zona arenei din Ghencea. Astăzi se pare că suporterii roş-albaştri nu au onorat o întâlnire/confruntare stabilită cu ultraşii rivali într-un parc din Capitala Banatului, fapt pentru care poliştii i-au ironizat cu un mesaj pe reţelele sociale: „Trei ore v-am aşteptat / În parcul vostu preferat”.

Circa 120 de suporteri a avut CSA Steaua la Dumbrăviţa, unde au mai scandat, rar ce-i drept, trivialităţi, inclusiv la adresa Timişoarei.

De precizat că la ora 14 Poli are meci în Liga 3, pe „Electrica”, în compania celor de la Şoimii Lipova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.