Un bărbat a ajuns la spital după ce a fost atacat cu...

Un bărbat a ajuns la spital după ce a fost atacat cu cuțitul de un colocatar

0
DISTRIBUIȚI

Incident violent de Ziua Națională a României, într-o casă din localitatea arădeană Curtici. După mai multe pahare de alcool, un bărbat și-a atacat unul dintre colocatari.

„În seara zilei de 1 decembrie, polițiștii orașului Curtici au fost sesizați despre un scandal, într-un imobil de pe raza localității Șofronea, în urma căruia un bărbat a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat de un echipaj SMURD la spital, în vederea evaluării stării și acordarea de tratament medical.


Din cercetări, a reieșit că un bărbat de 32 de ani, din județul Mureș, care locuiește împreună cu alte persoane în același imobil, în Șofronea, pe fondul consumului de alcool și al geloziei, ar fi fost implicat într-o altercație cu un alt bărbat, pe care l-ar fi înțepat cu un obiect ascuțit, în zona brațului”, a transmis IPJ Arad.

Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore, „pentru săvârșirea infracțiunii de lovirea sau alte violențe, urmând ca, funcție de concluziile medico-legale, să fie luate și alte măsuri legale”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.