CSC Dumbrăviţa a oficializat a cincea sosire din această iarnă. Un fundaş...

CSC Dumbrăviţa a oficializat a cincea sosire din această iarnă. Un fundaş care se pregătea deja cu alb-verzii

0
DISTRIBUIȚI

CSC Dumbrăviţa a anunţat transferul lui Cătălin Horcea, fundaş care se pregătea deja alături de alb-verzi. Jucătorul în vârstă de 28 de ani a evoluat în prima parte a sezonului la Phoenix Buziaş, în Liga 3.

Horcea este a cincea sosire oficializată în această iarnă la gruparea timişeană din Liga 2.


Primele achiziţii au fost cele ale lui: Ekmekci, Morariu, Gavra şi Răuţă.

„Ne bucurăm să anunțăm semnarea contractului cu un fotbalist care, cu siguranță, ne va ajuta foarte mult. El poate juca atât în centrul defensivei, cât și la mijlocul terenului”, se arată în anunţul celor de la CSC Dumbrăviţa.

Arădeanul Cătălin Horcea poate evolua atât în bandă, cât şi în centrul defensivei, a început fotbalul la LPS Banatul Timișoara, şi a mai jucat pentru CFR Timișoara, Voința Mașloc, CSM Lugoj, Ripensia Timișoara, pentru care a jucat în Liga 2 în sezonul 2017-18 (şase partide), CSC Ghiroda și, din vara lui 2022, Phoenix Buziaș. În prima parte a sezonului actual, în C8, acesta a jucat în 13 meciuri de campionat la (9 ca titular și în 8 ca integralist) pentru Buziaş sub comanda antrenorului Cosmin Petruescu.

Mâine, de la ora 11, CSC Dumbrăviţa, care s-a despărţit în schimb de zece jucători (Nenad Lalic, Paul Mercioiu, Mykhailo Plokhotnyuk, Alexandru Ciui, Ionuţ Tănase, Vlad Gîsă, Eduard Amariei, Andrei Toroc, Adrian Zaluschi, Darius Ţieranu) va juca un nou amical, la Sânatan, cu cu SCM Zalău (L3).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.