Misiune economică pentru firmele timișene în Canada și SUA

Misiune economică pentru firmele timișene în Canada și SUA

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1649279134">

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș pregătește pentru firmele timișene o nouă misiune economică multisectorială în Canada, la Montreal și Toronto,  și Statele Unite ale Americii, la New York, destinată identificării de noi oportunități de afaceri și stabilirii de contacte directe cu firme de pe cele două piețe, care va avea loc în perioada 15-26 iunie.

Programul misiunii economice cuprinde întâlniri de tip B2B, în funcție de interesul de colaborare exprimat, cu firme din Canada, eveniment organizat în colaborare cu Consulatul General al României în Montreal și cu firme americane, în organizarea Camerei de Comerț Româno-Americană din New York.

Costul participării este 3.550 euro pentru membrii CCIAT și include biletul avion Timișoara-München-Toronto, Toronto-Montreal, Montreal-New York, New York-München-Timișoara, transferuri aeroport-hotel-aeroport, cazare 10 nopți la hoteluri de patru stele și asistență din partea CCIAT pe perioada desfășurării misiunii economice, pregătire și depunere documentație pentru obținerea vizei de SUA și de Canada.

Tariful nu include taxă de viză, mese (mic dejun, prânz, cină), transferuri la program profesional, taxe de oraș, garanție cameră de hotel, supliment cameră de o persoană (1325 euro) sau excursii opționale.

Data de confirmare a intenției de participare este 19 februarie, ca urmare a  creșterii prețului biletelor de avion, costul deplasării urmând a fi modificat  în funcție de data confirmării și rezervării biletului.

Informații suplimentare și confirmări se pot obține la numărul de telefon 0372 185 285 sau la adresa de e-mail ccoroian@cciat.ro , Cristina Coroian.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.