SCM Politehnica s-a bucurat de susţinerea fanilor şi a câştigat primul meci...

SCM Politehnica s-a bucurat de susţinerea fanilor şi a câştigat primul meci oficial din 2024

0
DISTRIBUIȚI
Foto: handbal.scmtimisoara.ro

SCM Politehnica a început pozitiv anul 2024, cu un succes pe propriul parchet în faţa unei echipe mai bine clasate – CSM Bacău. A fost 28-24 pentru alb-violeţi, care s-au bucurat şi de susţinerea galeriei.

Timişorenii au condus permanent ostilităţile şi au fost ajutaţi de paradele lui Tomislav Stojkovic la nevoie. Sârbul din poarta lui Poli a apărat primele patru aruncări ale moldovenilor și a parat șase dintre primele șapte aruncări. Bănăţenii au condus devreme la cinci goluri diferenţă (6-1) și chiar au avut un neverosimil 13-4 în minutul 21.


Moldovenii s-au apropiat apoi la şase goluri înaintea pauzei şi chiar la trei imediat în startul părţii secunde, dar finalul de joc a fost bine gestionat. Poli s-a mai desprins o dată la 21-14, Bacăul s-a apropiat la trei goluri din nou, dar Marjanovic a pus capăt speranţelor moldovenilor cu două goluri.

„Înainte de toate îmi felicit coechipierii pentru această victorie importantă în primul meci al anului. Sunt bucuros pentru un astfel de start și felicit și Bacăul pentru fair play. A fost o perioadă dificilă pentru noi. Marius Sadoveac a lipsit de la pregătirea de iarnă, fiind la lot și am avut probleme și cu accidentările. A fost o perioadă plină de stres, mai ales că știam importanța partidei. Ne-am dovedit uniți și a ieșit așa cum ne-am dorit. Fiecare jucător a dat ce a avut mai bun, deci nu vreau să vorbesc despre unul sau altul. Am acționat ca echipă și am obținut acest rezultat bun”, a spus Antonio Pribanic, experimentatul pivot polist.

SCM Poli (marcatori): Marjanovic 7 goluri (trei din aruncări de la șapte metri), Trif 5, Pribanic 5, Baican 3, Sadoveac 3 (1), Ignat 2, Cîmpan 2, Bran 1.

Duminică, 11 februarie, Poli are şansa să-şi îmbunătăţească situaţia dacă se impune pe terenu Univ. Cluj, a 12-a clasată. În urma succesului de ieri alb-violeţii au urcat pe 10, cu 14 puncte, apropiindu-se de băcăuani, aflaţi un loc mai sus, cu 18 puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.