Sebi Bârzeianu, membru al trupei Phaser din Timișoara, a lansat un nou...

Sebi Bârzeianu, membru al trupei Phaser din Timișoara, a lansat un nou single de pe primul său album solo

0
DISTRIBUIȚI

Chitaristul Sebi Bârzeianu, membru al trupei Phaser din Timișoara, a lansat un nou single extras de pe albumul cu care a debutat ca artist solo, intitulat „Perceptions of Time”. Piesa se numește „Blue”, este disponibilă pe toate platformele de streaming, și este lansată împreună cu un videoclip.

Blue este al cincilea single extras de pe albumul Perceptions of Time după piesele Tokyo, Saudade, See You Later și Morse Code lansate anterior. Piesa este produsă în colaborare cu Radu Racz (bass, orchestrație, mix, master) și Gore Teodorescu (tobe).

„Cred că «Blue» este despre melancolie, în toate formele și cu toate nuanțele ei, uneori mai dulci și alteori mai amare. Desigur, muzica instrumentală permite ascultătorului să își găsească propria interpretare și să se bucure în alt mod de note, ceea ce este un lucru bun”, a transmis artistul.

Videoclipul a fost filmat și produs de George Miheș la studioul CronicLove Productions și o are în prim plan pe Codruța Bălan, dansatoare profesionistă din Timișoara.

„A fost o mare plăcere să lucrez și să colaborez cu un artist local, pasiunea lui Sebi m-a inspirat să intru în rol și așa am reușit împreună să creăm o poveste în spatele notelor muzicale”, a declarat Codruța.

„Mulțumesc celor de la CronicLove Productions pentru găzduire și lui George Miheș pentru concept.


Desigur, îi mulțumesc și Codruței pentru implicare și pentru că a fost foarte naturală și inspirată! Cred că am reușit împreună să surprindem atmosfera piesei”, a mai adăugat Sebi.

Născut la Oradea, Sebi a început să cânte din întâmplare după ce a primit cadou o chitară în vara dinaintea începerii liceului. A avut șansa de a-i avea ca profesori pe Vlady Săteanu (Phoenix) și Marius Pop (Celelalte Cuvinte, Smiley, Dali Mraz). S-a mutat la Timișoara ca student al Universității „Politehnica” și a activat în mai multe trupe locale. Din 2014 este membru al trupei Phaser, cu care a lansat în 2021 albumul „Început de Univers”.
„Perceptions of Time” este un album pur instrumental, rock, cu chitara în prim plan. Este susținut de Universal Music România și marchează debutul lui Sebi Bârzeianu ca artist solo.

Următorul concert din Timișoara cu Sebi Bârzeianu se va desfășura la sfârșitul acestei săptămâni, în cadrul evenimentul de muzică improvizată Paperjam, care înseamnă explorare muzicală spontană, implică creație ad hoc și este eclectic prin definiție. Alături de el în această călătorie muzicală se vor afla Mihai Moldoveanu (JazzyBIT, Amalia Gaiță) – bas și Andrei Jumugă (dordeduh, Blutrină) – tobe. Concertul va avea loc sâmbătă 3 februarie de la ora 21 la Reciproc iar intrarea este liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.