Implant pentru Refuz lansează vinilul „SubRadar” cu un concert de neratat, alături...

Implant pentru Refuz lansează vinilul „SubRadar” cu un concert de neratat, alături de formațiile HVNDS și Imund UPDATE Concert amânat

0
DISTRIBUIȚI
Implant pentru Refuz Foto: Leonard Ardelean

Formația Implant pentru Refuz va susține un concert extraordinar de lansare a vinilului „SubRadar”, care este cel de-al nouălea material discografic din cariera timișorenilor, evenimentul urmând să se desfășoare la sfârșitul acestei săptămâni.

„SubRadar”, cuprinde în totalitate piese realizate în colaborare cu artişti dragi şi apropiaţi formaţiei., ca Adrian Despot (Viţa de Vie), Cătălin Chelemen (Coma), Nik Făgădar (Luna Amară), Bean (Subcarpaţi), Junkyard (ROA), DJ Hefe (Coma), Dan Byron (Byron), Andrei Robin Proca (Robin And The Backstabbers), Laura Brat (Partizan, Grey Matters), Teo Milea sau Dora Gaitanovici. Vinilul acestui album a fost realizat cu suportul lui Emil Biebel, prin Viniloteca, mixul și master-ul au fost realizate de Lukinich Attila (Moshu) – DSPro studio, iar artwork-ul de Andrei Puică. Călătoria Implant Pentru Refuz a început în vara anului 1995 în Timișoara, formația ieșind în evidență printr-un sunet nou, specific și un mesaj direct, profund ancorat în actualitate. Componența actuală a trupei este Octavian „Vita” Horvath – voce, Valentin „Freaky” Popescu – chitară şi voce, Răzvan „Meshu” Nicov – chitară, Alexandru Hera – tobe și Ştefan „Pişta” Czifrak – chitară bass.

Concertul de lansare a vinilului SubRadar va avea loc sâmbătă 20 aprilie de la ora 17 la Faber, iar în deschidere vor susține recitaluri trupele HVNDS și Imund.

Formația HVNDS a fost înființată în 2016, an în care a debutat cu piesa „Turn On”.


Single-ul a intrat instantaneu în heavy rotation împreună cu următorul release „Home”. Anul 2022 a început cu melodia „Vin viu plec mort” x RAVA & Killa Fonic, ce a rupt barierele dintre artiștii de trap și sound-ul metal HVNDS. Împreună cu următoarele release-uri alături de Azteca și Nane, și-a făcut apariția și o mini serie documentar, care urmărește să aducă culisele în lumina reflectoarelor.

Imund este o trupă rock din Timișoara care abordează un gen muzical în care se întâlnesc elemente de NU-Metal, Hard-Core și Hip-Hop. Formată din Mircea Leuca (tobe), Daniel Marghiloman (chitară), Daniel Petreus (bass), Ovidiu Takacs (voce) și Florin Badara (chitară), trupa a început înregistrarea primelor piese în iarna lui 2021. În 2022, Imund a apărut pentru prima oară public, urcând pe scena Faber în deschiderea celor de la Implant pentru Refuz.

UPDATE Prognoza meteo i-a determinat pe organizatori să amâne desfășurarea evenimentului pentru o dată ulterioară.

„Am sperat până în ultimul moment că vom putea ține concertul Implant pentru Refuz & HVNDS / Imund în data anunțată, dar, după multe discuții din cauza vremii care se anunță, ne simțim nevoiți să amânăm concertul pentru o altă dată cu soare și vreme caldă. Nu a fost o decizie ușoară, ne dorim să vă oferim o experiență memorabilă de concert, așa că sperăm să ne vedem cu voi în data de 9 mai. Să fim din nou împreună la un legendar concert IPR și HVNDS. Biletele cumpărate rămân valabile pentru noua dată”, au transmis cei de la Faber.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.