SCANDALOS Curtea de Apel Timișoara a pus în libertate toți arestații din...

SCANDALOS Curtea de Apel Timișoara a pus în libertate toți arestații din dosarul de contrabandă de 13 milioane de euro

1
DISTRIBUIȚI

curtea de apel timisoara

Curtea de Apel Timișoara a dat ieri o decizei scandaloasă în dosarul de contrabandă cu țigări în care a fost estimat un prejudiciu cauzat bugetului de stat de aproape 13 milioane de euro.

Vă reamintim că, la sfârșitul lunii martie, într-o amplă operațiune a DIICOT Timișoara și IPJ Arad, au avut loc zeci de percheziții în 14 județe și în capitală.


A fost vizată o super-rețea de contrabandă, formată din două grupări, care beneficiau de susținerea unor polițiști, angajați Antifraudă și inspectori vamali. Din investigații a reieșit marfa era adusă din Cehia, Bulgaria și Ucraina. Pe lângă tutun, rețeaua făcea contrabandă și cu materiale pirotehnice. Prejudiciul cauzat bugetului consolidat al statului prin activitatea infracţională a celor două grupuri se ridică la suma de 12.740.000 euro.

În ciuda tuturor probelor, judecătorii Curții de Apel Timișoara au decis punerea în libertate a celor 11 inculpați (Blănaru Daniel Ştefan, Gîrbu Nicolae, Mărculescu (fostă Roşu) Marinela Liliana, Biţis Adrian Ioan, Roşu Flavius Virgil, Gîscă Constantin Valeriu, Nadiu Cosmin Simion, Tuţă Marius Ovidiu, Tiron Nicolae Andrei, Florea Alexandru şi Nagy Tibor), sub control judiciar. Decizia este definitivă.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.