Ultimul sezon al lui Srdjan Jovanovic la BC Timişoara. Pe cine susţine...

Ultimul sezon al lui Srdjan Jovanovic la BC Timişoara. Pe cine susţine să-i ia locul

0
DISTRIBUIȚI

srdjan2

Antrenorul principal de la BC Timișoara a anunţat astăzi că nu va mai antrena echipa din sezonul viitor. După ce BC Timișoara a pierdut în semifinalele Cupei României cu Gaz Metan Mediaș și a ratat șansa câștigării Cupei, în presa timișoreană au apărut articole prin care se vorbește de posibilitatea ca Dragan Petricevic să revină pe banca alb-violeților. Srdjan Jovanovic a precizat că nu consideră aceste zvonuri potrivite din punct de vedere al momentului ales, săptămâna de după înfrângere din Cupă și premergătoare sferturilor din play-off. Antrenorul principal al BC Timișoara consideră că Dragan Petricevic merită o nouă șansă după locul 11 din sezonul 2010-2011 și după experiența nereușită de la CSU Sibiu. ”Din punctul meu de vedere, Dragan Petricevic trebuie să se întoarcă aici, eu îl susțin.


La ultimele două mandate ale sale în România, a plecat de la BC Timișoara și CSU Sibiu lăsându-le pe locurile 11 și 10, înainte ca sezonul să se termine. El trebuie să poată demonstra că poate mai mult de atât, mai ales că si la ultimul joc de aici cu Sibiul a pierdut la 30 de puncte. Pentru fanii de aici, el trebuie să revină și să facă o impresie mai bună. Are toată susținerea mea, dar săptămâna aceasta, trebuie să vorbim doar despre baschet. Eu îmi termin contractul peste o lună și ceva și apoi 100% eu nu voi mai fi aici, credeți-mă. Până atunci, lasați-ne să muncim”, a declarat antrenorul Srdjan Jovanovic.

Dragan Petricevic a antrenat la Timișoara din anul 2006, la Elba Timișoara. Tehnicianul bosniac are în palmares Cupa României câștigată în anul 2010. De asemenea, cu Petricevic pe bancă, echipa a jucat finala Ligii Europei Centrale în 2009, a mai ajuns în finalele Cupei României în 2007 și 2008, și a jucat și finala campionatului în 2009, după ce a terminat sezonul regulat pe locul 2. Srdjan Jovanovic a venit sezonul trecut la BC Timișoara ca secund al lui Predrag Badnjarevic după ce Milorad Perovic a părăsit echipa, în urma unui conflict cu Zlatko Jovanovic. În acest sezon, după ce Badnjarevic a demisionat în toamnă, conducerea a decis ca Srdjan Jovanovic să preia echipa ca antrenor principal, deși nu avea experiență decât din ipostaza de secund.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.