EXCLUSIV Titu Bojin anunță momentul când îl va schimba din funcție de...

EXCLUSIV Titu Bojin anunță momentul când îl va schimba din funcție de viceprimar pe Stoia

4
DISTRIBUIȚI

„Ideea mea este de a pregăti un viitor contracandidat pentu domnul Robu la alegerile din 2016, în condiţiile în care nu vom fi în titu bojin cravataaceeaşi variantă de colaborare USL-istă.  Atunci vom miza foarte multe pe ideea că cel care va fi viitor viceprimar să fie unul dintre viitorii candidaţi la Primăria Timişoara”, anunţa cu aplomb Titu Bojin, în 10 ianuarie.  Întrebat de PRESSALERT.ro dacă noul viceprimar Traian Stoia, care ar avea 73 de ani în 2016, atunci când ar trebui să lupte împotriva lui Robu pentru funcţia de edil şef este un adversar de temut, Bojin a admis că „acesta nu va intra în nicio cursă”. Ba mai mult, şeful pesediştilor a explicat că noul viceprimar va fi schimbat din funcţie în 2015, urmând ca în principiu să numească pe postul de viceprimar pe cel care va concura cu Robu la alegerile din 2016.


Cât despre faptul că pesediştii nu au votat un om care să ducă mandatul până la capăt şi care să fie un adversar redutabil pentr primarul Nicolae Robu, Bojin a lămurit că „nu am putut alege un alt viceprimar, pentru că domnul Stoia a fost singurul care s-a înscris în cursa pentru această funcţie”. Revenind la subiectul competitorului pentru primarul Nicolae Robu, Bojin a explicat că „toţi consilierii PSD vor intra în luptă cu şanse egale. Doamna Romaniţa Jumanca, Alfred Simonis, Ramona Olteanu,  Radu Ţoancă, Florin Bârsăşteanu toţi au o şansă egală în cursă, dacă adeversarul lui Robu se va alege dintre consilierii locali sau dacă vom avea un adversar pentru că nu se ştie dacă nu cumva vom mai fi parteneri de alianţă şi în 2016”.

 

4 COMENTARII

  1. Bojin asta-i un golan. Iarasi vine cu placa aia stricata cum ca toti consilierii locali au aceeasi sansa!? Minciuni ordinare. Mai are tupeu sa spuna ca l-a ales pe Stoia pe motiv ca nimeni altcineva nu s-a inscris in cursa! Pai cine era nebun sa se inscrie cand se stia cine trebuie sa iasa? Mai si spune ca-l schimba cica in 2015. Schimba pe naiba, cecsa schimbe cand NU depinde de el!!!

  2. Asta da tupeu sa crezi ca Timisoara va vrea sa devina psd-ista. Timisorenii au votat USL pt. PNL si mai ales pt. Robu doar nu-si inchipuie cineva ca a ajuns acum psd-ista.

  3. pt robu au votat usl?:) si in restul tarii tot pt el? bine mai, voi va puneti problema ca stoia e batran? robu are si el 60 de ani, o sa aiba varsta pensiei la alegerile viitoare. voi,liberalilor la cine va ganditi?

  4. Bojin??? ce pretentii sa aveti de la un tractoris?? uitati-va la limbajul lui; nici macar acum nu a reusit sa vorbesca literar , totusi trebuie sa se ridice la nivelul rangului pe care-l ocupa. Asa a fost si Ostaficiuk doar ca el nu le avea cu gramatica limbii romane isr Bojin o taie pe dulcele grai banatean. Bojin asta tine la tara si la Remetea , aici in Timisoara NU!
    uN REST PRESEDENTIA TA LA psd a devenit SRL , incepi sa nu mai ai cuvant iar caracterul nu l-ai avut nicicand.
    Apropos ce ai mai facut cu posturile???? protectia copilului ai distrus-o tinand cont ca artizanul acesteia este Rodica Negrea si acum o tii director adjunct! bu8na gluma pe banii mei si a altor fraieri cotizanti.Bojine nu uita ca vine si vremea ta sa dai socoteala ! uita-te la Ostaficiuk si ia aminte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.