Mini-turneu în Spania pentru pianistul timișorean Teo Milea. Care este cel mai...

Mini-turneu în Spania pentru pianistul timișorean Teo Milea. Care este cel mai frumos cadou primit de ziua sa

0
DISTRIBUIȚI

teomilea

Muzicianul timişorean Teo Milea, care în cei doi ani de la lansarea albumui său de debut a reprezentat oraşul de pe Bega la Gala Internaţională de Balet a Operei din Dortmund şi a susţinut o serie de concerte peste hotare, printre acestea numărându-se unul desfăşurat în sediul Comandamentului NATO din Bruxelles şi mai multe recitaluri ca reprezentant al României în cadrul Biofach 2013, cea mai mare expoziţie mondială de produse ecologice desfăşurată la Nurnberg, împlineşte astăzi frumoasa vârstă de 32 de ani.

Deşi a avut ocazia să cânte de câteva ori în diverse locaţii interesante atât în țară cât şi peste hotare, pianistul născut în Chişneu Criş a primit „botezul“ publicului larg în luna martie, când a susţinut un recital extraordinar în faţa unei săli pline pe scena Filarmonicii Banatul. Recent, Teo Milea a fost invitat să susţină patru concerte în Spania, la începutul lunii mai.

„Invitaţia a venit prin intermediul unui prieten bun al meu, care le-a oferit CD-ul meu organizatorilor festivalului din Benicassim.


Drept urmare, voi susţine un concert în cadrul manifestării Altres Musiques în data de 9 mai. Fiindcă în Spania mă cunoaşte destul de multă lume, s-au mai legat încă câteva concerte, într-un mini-turneu. Voi cânta pe 3 mai la Madrid, pe 4 mai la Valencia, în 9 mai la Benicassim şi pe 10 mai din nou la Madrid“, ne-a declarat muzicianul care a devenit cunoscut graţie albumului său de debut „Pe clape albe şi Negre“. Compoziţiile timişoreanului Teo Milea şi-au găsit locul şi în playlist-ul celebrului radio american SkyFM din New York, mai exact pe radioul numit „Solo Piano“, unde se pot asculta trei compoziţii de pe albumul de debut.

În ceea ce priveşte cadourile primite de ziua lui, Teo Milea a fost asaltat de mesaje de la fanii săi. Iar cel mai frumos cadou de ziua sa a fost o bicicletă, pe care a făcut-o cadou soţiei sale! „Cel mai frumos cadou de ziua mea e vremea frumoasă de afară. Sau mesajele pe care le-am primit de la prieteni sau de la oameni pe care nu-i cunosc decât din mediul virtual, care îmi dau curaj să merg mai departe pe drumul meu muzical. Cel mai frumos cadou fizic? Păi, i-am luat soţiei mele o bicicletă. M-am bucurat de bucuria ei“, ne-a mărturisit Teo Milea.

Foto: Mihai Toth

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.