Tâlharii care atacau ferme agricole, ridicaţi în urma unei operaţiuni „chirurgicale” a...

Tâlharii care atacau ferme agricole, ridicaţi în urma unei operaţiuni „chirurgicale” a mascaţilor de la S.A.S. UPDATE Ce a confiscat poliția GALERIE FOTO

6
DISTRIBUIȚI

liebling descinderi16

Operaţiune în forţă a mascaţilor de la Serviciul de Acţiuni Speciale şi a celor de la Investigaţii Criminale din Poliţia Timiş, în această dimineaţă, pentru reţinerea a trei suspecţi extrem de violenţi. Trupele speciale au acţionat „chirurgical” reuşind să-i reţină, în acelaşi timp, atât pe liderul grupării,  Dobrin Ion Nicolae, de 28 ani, din Liebling, cât şi pe ceilalţi doi aghiotanţi ai săi, fraţii Ovidiu şi Ionel Toderaş. Când au ajuns la locuiţa lui Dobrin, poliţiştii de la SAS au intrat direct peste gard, reuşind să intre-n casă înainte ca suspectul să se trezească. Acesta avea lângă pat un aparat cu electroşocuri, folosit şi în atacuri. Liderul grupării a fost urmărit, în urmă cu câteva săptămâni, de cei de la Poliţia Rutieră şi a reuşit să fugă, chiar dacă poliţiştii au tras după el. În curtea acestuia, anchetatorii au găsit o remorcă cu seriile şterse, iar maşina pe care o avea în faţa casei nu avea acte. „Am cumpărat-o de la un prieten. Nu ştiu unde stă, dar e plecat în străinătate”, a încercat suspectul să-i convingă pe anchetatori.


 Modul de acţiune al celor era unul extrem de violent – intrau în ferme, snopeau în bătaie paznicii şi furau tot ce găseau, de la motorină până la echipamente. Până acum, poliţiştii au stabilit că au la activ două tâlhării la ferme şi mai multe furturi. Percheziţiile sunt în plină desfăşurare.

UPDATE Trei autovehicule furate au fost indisponibilizate de polițiști, odată cu peste 1000 de euro şi mai multe bunuri, în urma percheziţiilor efectuate la Liebling, în această dimineață. Inventarul complet arată după cum urmează: 38 de scule electrice (bormaşini, flexuri, drujbe, rotopercutoare, fierăstraie, etc.), cinci aparate cu electroşocuri, un compresor cu aer comprimat şi şase telefoane mobile, plus două autoturisme şi o remorcă, despre care există suspiciuni că ar fi fost folosite la comiterea faptelor.

”Patru tineri cu vârste de 25 şi 26 de ani, toţi din judeţul Timiş, au fost depistaţi şi conduşi la audieri, trei dintre aceştia fiind bănuiţi de comiterea faptelor. Din cercetări a reieşit că, în perioada iunie-august a.c., aceştia ar fi sustras diferite bunuri din ferme agricole situate pe raza judeţului Timiş, producând un prejudiciu de aproape 40.000 de lei”, a informat Poliția Timiș. Tinerii au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi introduşi în Arestul I.P.J. Timiş.

6 COMENTARII

    • se vede cultura pe care o ai si cresterea pe care ti-a oferit-o „ma-ta”!! ar fi mai ok sa iti vezi de treaba ta si sa iti creezi propria viata!! sa nu mai stai pe net sa judeci pe alti! si asigurate ca esti tu perfect!! cere-ti scuze pentru cuvintele adresate luí! altfel ne suparam si iti voi raspunde cu aceeas lipsa de respect , tie si „javrei de ma-ta”!!

    • se vede cultura pe care o ai si cresterea pe care ti-a oferit-o „ma-ta” „anonimule” !! ar fi mai ok sa iti vezi de treaba ta si sa iti creezi propria viata!! sa nu mai stai pe net sa judeci pe alti! si asigurate ca esti tu perfect!! cere-ti scuze pentru cuvintele adresate luí! altfel ne suparam si iti voi raspunde cu aceeas lipsa de respect , tie si „javrei de ma-ta”!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.