Cum a ajuns Timişoara oraşul miracolelor mulţumită maidanezilor

Cum a ajuns Timişoara oraşul miracolelor mulţumită maidanezilor

11
DISTRIBUIȚI

loredana codrut

Nu de puține ori am auzit atât oameni obișnuiți cât și politicieni plâgându-se că, din păcate, Timișoara se mândrește prea mult cu premierele din trecut, în vreme ce în prezent orașul stagnează. Ei bine, doresc să vă anunț că Timișoara a devenit orașului miracolelor. Vorbesc de câinii maidanezi care deși sunt strânși de pe străzi, spune municipalitatea, reapar ca prin minune. Prima grijă a primarului Nicolae Robu pentru 15 septembrie, toaletarea spațiilor verzi din jurul școlilor. Întrebat de strângerea maidanezilor, Robu a spus că asta se face zi de zi, deși numărul câinilor vagabonzi din urbea de pe Bega crește tot zi de zi. Anul trecut, după moartea copilului de București, toată țara se dădea de ceasul morții și maidanezii erau subiect de breaking news. S-a decis eutanasierea lor dupa 14 zile de stat în adăposturi, iar mai apoi s-a decis ca legea să fie suspendată.


Momentan lumea trăiește bine mersi cu maidanezi pe stradă, iar iubitoarele de câini au încetat bocetele. Ei bine, la Timișoara nu au fost eutanasiați maidanezi, numai cei bătrâni și bolnavi care oricum ar fi fost uciși și fără o lege care să reglementeze asta. Mai mult, nimeni nu știe numărul maidanezilor.

De luni bune jurnaliștilor li se promit cifre care nu mai vin. Poate face domnul primar un sondaj pe Facebook să spună locuitorii din marile cartiere cam câți au prin zonă. Legat de strângerea maidanezilor de pe stradă, de asta se ocupă firma Danyflor care momentan nu mai are contract cu primăria, dar care primește 30.000 de euro pentru a face acest serviciu până la încheierea unui nou contract cu o altă companie. În ritmul deja cosacrat pentru municiplitate licitația este blocată. Deși știa că în luna februarie va expira contractul firmei Danyflor, pirmăria nu s-a grăbit să facă procedurile penttu a orgniza licitația. La polul opus cunoaștem deja licitația fulger de la Sala Olimpia unde în doar 23 de zile fratele prietenului consilierei primarului, Sanda Greblă, a câștigat dreptul de a ocupa sala de sport pe care o avea amenajată campionul la culturism Florin Teodorescu. Desigur din schema de mai sus se naște o întrebare firească. Să fie mai importante afacerile rudelor apropiaților primarului Robu decât siguranța cetățenilor?

11 COMENTARII

    • „Loredan-o”….??????!!!!!! Aia-i proasta…?!.. Mda…! Noroc cu tine ca salvezi natiunea !

  1. Aprilie 2014
    TIMISOARA. O tanara venita la facultate in capitala Banatului a mers schiopatand la Primaria Timisoara, sa-i atraga atentia primarului Nicolae Robu asupra problemei create de cainii maidanezi din zona Complexului Studentesc. Petronela a fost muscata de caini duminica seara, pe cand se plimba in apropiere de campus, chiar langa Facultatea de Constructii.

    Petronela Ciorpac povesteste ca vorbea linistita la telefon, cand din senin a fost prinsa de un caine vagabond de picior. A tipat cat a putut de tare, iar patrupedul s-a speriat.
    (sursa opinia timisoarei)

  2. mafia maidanofila a cutomanilor a ucis 14 oameni si a torturat peste 2 milioane de cetateni romani.suntei masochisti si ii lasati sa puna maidanezii pe voi si pe copii vostri si sa va agreseze?

  3. Faptul ca sunt din nou o gramada de potai pe strazile orasului spune multe despre activitatea primariei. Daca se va intampla ceva, (fereasca Dumnezeu!) primarul Timisoarei probabil va aparea si el la televizor ca Oprescu pisand ochii si cerandu-si iertare. Cam asa se rezolva problemele in Romania, dai un pic la soricei si gata!

  4. Daca vedeti ca nenorocitu ala din primarie nu face nimic , dece nu iesi oameni buni in strada ? Iesi si stati in fata primariei pana se rezolva ceva sau datilor jos . Romania este satula de crimele maidanezilor si totusi dobitocul sau mai bine zis „smecherul” de robu nu face nimic !

  5. Daca nenorocitu ala din primarie nu face absolut nimic , dece nu iesi in strada ? Iesi si stati in fata primariei pana se rezolva ceva concret sau datilor jos pe primaru ROBU . Romania este satula de crimele maidanezilor si totusi dobitocul sau mai bine zis „smecherul” de robu nu face absolut nimic !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.