Primarul Robu promite că lucrările la centrul istoric se vor desfăşura în...

Primarul Robu promite că lucrările la centrul istoric se vor desfăşura în forţă: „Până acum au fost meșteri care nu se pricepeau și trebuie să vină alţii să scoată pietre”. Ce termen de finalizare a stabilit şi cui promite AMENZI

1
DISTRIBUIȚI

unirii (4)

Lucrările la centrul istoric vor avansa cu spor în săptămânile care urmează, dă asigurări primarul Timişoarei, Nicolae Robu. Acesta a declarat astăzi că are veşti bune de la firma Romprest.

„Vineri seara mi s-a confirmat că au plecat deja transporturile, sunt mai multe maşini pentru strada Lucian Blaga, și piatră mare şi piatră cubică, și piatră cubică pentru spaţiul dintre zona centrală și veche. Vineri de asemenea va veni piatră pentru Eugeniu de Savoya în continuare și vestea cea mai bună, vineri sau sâmbătă, în funcție de cum va fi traficul, vor sosi transportuile de piatră pentru Mercy și se reiau lucrările de pe saceastă stradă. Am fost aseară și în Piața Unirii și lucrările au avasat frumos, chiar dacă nu mai sunt 30 sau 40 de muncitori, ci doar 15 sau 20. S-a progresat foarte frumos şi s-a ajuns cu pavarea în zona Domului. Dacă nu vom mai avea probleme cu aprovizionarea (…) lucrările vor putea fi finalizate până la sfârşitul lunii octombrie.


Până acum au existat meșteri care nu se pricepeau și trebuie să vină alţii să scoată pietre, e mai bine să avem mai puțini care să facă o lucrare de calitate, a venit şi domnul arhitect Sturdza și a apreciat calitatea lucrărilor”, a declarat edilul.

Mai mult, edilul şef se arată încrezător că banii europeni pentru reabilitarea centrului istoric nu vor fi pierduţi. Chiar şi aşa, nu toţi timişorenii vor avea motive de bucurie, asta pentru că reabilitarea centrului se va lăsa cu amenzi pentru cei care nu se pun pe treabă. „Lucrăm în continuare, e vorba de luni de zile doar până când vom avea un centru istoric la alt nivel. Încă o dată, am un mesaj pentru proprietarii timișoreni să își ingrjească clădirile, să le reabiliteze. Sunt circa zece clădiri care fiecare au intrat în lucru sau sunt finalizate așa cum acești prorietari au înțeles şi au făcut un efort să îşi întreţină clădirile așa trebuie să facă şi ceilalți. Nu ne face plăcere să amendăm pe nimeni, dar poliția locală are consemn să aplice amenzile maxime și cât se poate de des pentru toți proprietarii care nu îşi îngrijesc clădirile”, a mai spus Robu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.