Un fundaş cu experienţă în La Liga se alătură lui ACS Poli....

Un fundaş cu experienţă în La Liga se alătură lui ACS Poli. Cine e noul jucător spaniol aşteptat de timişoreni

0
DISTRIBUIȚI

torres

ACS Poli va avea curând patru spanioli în lot. Deşi situaţia financiară a bănăţenilor rămâne complicată la echipă e aşteptat Manu Torres. Fundaşul în vârstă de 26 de ani a evoluat ultima dată la FC Jumilla în eşalonul al treilea din ţara natală, dar timp de două sezoane a făcut parte din lotul celor de la Malaga în Primera Division.

Manuel Torres Caturla e aşteptat joi la Timişoara conform radiotimisoara.ro. Fundaşul a crescut la Malaga, club pentru care a ajuns să bifeze 24 de meciuri în La Liga, jucând inclusiv în dueluri cu Real şi Barcelona. În prima ligă spaniolă a reuşit un gol şi un assist. În ultimele sezoane cariera sa a intrat într-un uşor declin, ajungând să evolueze la formaţii din eşalonul terţ, precum Cartagena, Getafe B, Burgos şi Jumilla. La ultima a fost titular în prima jumătate a sezonului, reuşind să marcheze un gol în 20 de apariţii. În timp ce la Burgos a fost coleg cu Javi Hernandez şi Fernando Llorente, primii doi spanioli sosiţi la ACS Poli.


În această iarnă timişorenii l-au mai luat pe Abel Suarez de la Tenerife.

Manu Torres acoperă poziţia de fundaş central, dar poate evolua şi pe partea stângă a defensivei. El soseşte într-un compartiment în care ACS Poli stă bine numeric, dar unde au existat probleme. Fundaşul Srgian Luchin a plecat la Levski, în timp ce Scutaru şi Cânu nu evoluează meci de meci din cauza accidentărilor şi suspendărilor.

Conform aceleiaşi surse problema portarului la ACS Poli se va rezolva până la finele săptămânii tot printr-o mutare externă. Până ieri inclusiv managerul sportiv Daniel Stanciu susţinea că nu exista încă o variantă concretă. Deocamdată favorit să fie titular cu FC Voluntari e Mădălin Smaranda. Echipa timişoreană revine mâine din stagiul din Antalya, unde trupa lui Florin Marin a obţinut doar o victorie în teste, meciuri în care au fost folosiţi în total doar 19 jucători.

Foto: Manuel Queimadelos Alonso / Getty Images Europe

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.