Claudiu Belu s-a operat cu succes după ce a suferit trei fracturi!...

Claudiu Belu s-a operat cu succes după ce a suferit trei fracturi! Ce spune fundașul despre modul JENANT în care a fost tratat de ACS Poli după accidentare

0
DISTRIBUIȚI

13173672_252019791815484_8820021497442818344_n
Claudiu Belu nu mai e încântat de ”relația” cu ACS Poli

Fundașul timișorean a suferit o accidentare foarte gravă la jocul lui ACS Poli de pe teren propriu cu Concordia Chiajna.


Claudiu Belu a putut anunța azi pe pagina personală că operația efectuată în Turcia, pentru cele nu mai puțin de trei fracturi suferite în zona feței, a fost o reușită. Jucătorul de 22 de ani are condiții bune de recuperare însă e supărat pe clubul timișorean, care nu l-a ajutat mai mult în această perioadă.

Claudiu Belu a ieșit mai repede de pe teren în etapa a 8-a de play out, când ACS Poli a fost învinsă acasă de Chiajna, scor 1-3. Fundașul a fost în agonie și nu a avut doar fractură în zona arcadei cum se credea inițial. Ci nu mai puțin de trei oase rupte, periculos de aproape de zona ochiului. Fundașul timișorean s-a operat azi cu succes la clinica din Turcia la care se tratează majoritatea jucătorilor din Liga I. ”Am trecut cu bine peste operația la care am fost supus (3 fracturi la 3 oase diferite, ca în momentul de față având 3 plăci metalice în arcadă, pomete și osul ce le leagă), iar acum urmează recuperarea care e cea mai importantă si care imi provoacă dureri foare mari si am nevoie de liniște!”, a scris Claudiu Belu pe Facebook. Acesta a ținut să mulțumească echipei de medici din Istanbul, dar și lui Radu Birlică ”datorită căruia această operatie a putut să se facă”, precum și amicului Adrian Buda.

”Acum înțeleg de ce unii se bat pentru Europa League, iar alții se chinuie sa ajungă la baraj”

Belu nu a putut însă să transmită mulțumiri și clubului său, ACS Poli. Fundașul a scris că va trebui să-și plătească din propriul salariu biletul de avion. În ciuda promisiunilor că va primi bani cu această ocazie nefericită jucătorul nu a mai fost plătit de două luni. Timișoreanul a comparat situația sa cu cea a lui Robert Moldoveanu, un puști de perspectivă al lui Dinamo, pe care l-a întâlnit la clinică. Belu mai are contract cu clubul până în 2017, dar ar putea părăsi echipa în vară – cum dă de înțeles în mesaj, mai ales dacă aceasta retrogradează.

”Vreau să fac o mică comparație între două echipe de fotbal. Când am ajuns aici m-am întâlnit cu Robert Moldoveanu jucătorul celor de la Dinamo, care era și el în Turcia la Acibadem pentu a 10-a ședinta de recuperare (in ultimele 3 luni de zile fiind aici de 11 ori, odată pentru operație și de 10 ori pentru recuperare…) bineînțeles însoțit de tatăl lui, oamenii aveau totul plătit de club și când spun totul mă refer la transport, cazare, 3 mese pe zi, iar eu care mi-am dat sănătatea pe teren timp de 3 ani pentru ACS Poli Timișoara am primit multe, multe promisiuni, mi-au fost cumpărate biletele de avion de către club, dar ulterior am fost sunat să merg să semnez că aceste bilete vor fi achitate de mine din următorul salar, fiind întârzieri de mai mult de două luni am cerut un salariu pentru a avea bani să mă descurc cu cazarea, mâncarea, taxi și sărbătorile pascale … Și am primit … Multe promisiuni. Să zicem că toate astea tin de bani si clubul se afla intr-o situație grea, dar acum înțeleg de ce unii se bat pentru Europa League, iar alții se chinuie sa ajungă la baraj, acum realizez pentru cine am făcut atâtea sacrificii si cât de mult am meritat! Aș putea să scriu mult, dar am lucruri mult mai importante de făcut decat sa vorbesc despre TRECUT!”, a concluzionat Claudiu Belu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.