Familie muntenegreană la SCM Politehnica Timișoara. Cine e cel de-al doilea jucător...

Familie muntenegreană la SCM Politehnica Timișoara. Cine e cel de-al doilea jucător adus de alb-violeți pentru ediția 2016-17

0
DISTRIBUIȚI
Vuk Milosevic, pe vremea când activa în Italia. Foto: pallamanoitalia.it
Vuk Milosevic, pe vremea când activa în Italia. Foto: pallamanoitalia.it

Formația de handbal timișoreană a ajuns la o înțelegere cu încă un jucător, tot din Muntenegru. Vuk Milosevic, nimeni altul decât fiul antrenorului principal Pero Milosevic, va îmbrăca și el tricoul lui SCM Politehnica Timișoara. Jucător în vârstă de 28 de ani acesta are o experiență importantă în competițiile continentale și acoperă atât postul de coordonator, cât și cel inter stânga.

La Poli se formează un adevărat contingent muntenegrean. După ce îi aveau pe Marko Lasica, Marko Pejovic și pe tehnicianul Pero Milosevic, timișorenii l-au achiziționat ieri și pe Marko Simovic, jucător de aceeași naționalitate.


Mai mult, de azi s-a oficializat și sosirea lui Vuk Milosevic, fiul ”principalului”.

Milosevic jr. are deja o carieră bogată cu participări în cupele europene în ultimele sezoane. A început handbalul în Spania, unde a jucat la Teucro Pontevedra şi Algeciras. Apoi a trecut la echipele din țara natală, HC Budvanska Rivjera şi HC Lovcen, între 2009 și 2011, echipe cu care a fost prezent în Cupa Challenge şi Cupa Cupelor. În 2013 el a fost golgheterul campionatului Italian, marcând 226 de goluri pentru Teramo. În ultimul sezon, 2015-16, Vuk Milosevic a evoluat în Turcia la Bursa Nilufer, formație cu care a disputat sferturi de finală în campionat şi cu care a participat în Challenge Cup.

SCM Politehnica se va afilia la FRH pe locul lui CH CSU Politehnica la finele săptămânii. Echipa bănățeană a recurs la această mutare din cauza problemelor financiare și pentru a putea participa în Cupa EHF.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.