NOROC Au scăpat cu viață după ce tamponul trenului le-a lovit mașina...

NOROC Au scăpat cu viață după ce tamponul trenului le-a lovit mașina la câțiva centimetri de cap. Vezi cum arată Dacia după impact GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI

 

accident tren 4

Circulația pe magistrala feroviară Timișoara – București a fost întreruptă, astăzi, în jurul orei 17, din cauza unui accident. Conform primelor informații, un tren a lovit o Dacia Logan la o trecere de cale ferată, în apropiere de Remetea Mare. Cele două persoane aflate în mașină au fost rănite, dar au reușit să iasă din vehiculul ”șifonat”. Vom reveni cu amănunte.

UPDATE 1 La volan se afla o femeie care a declarat că s-a asigurat la trecerea de la nivel cu calea ferată care este pe drumul dinspre Timișoara spre Giarmata Vii, dar că nu a văzut că vine trenul din cauza soarelui. Loganul a fost lovit în plin de motorul care circula dinspre Timișoara, dar marele noroc a fost că tamponul a izbit mașina în stâlpul din spate, la câțiva centimetri de bancheta șoferului. Dacia a fost târâtă pe calea ferată și apoi aruncată-n decor în apropierea trecerii unde de-a lungul timpului s-au înregistrat mai multe accidente mortale.


Circulația trenurilor în zonă a fost reluată.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.