O tânără familie a murit pe o șosea a morții din vestul...

O tânără familie a murit pe o șosea a morții din vestul țării. Vezi cum s-a produs teribilul accident

0
DISTRIBUIȚI

accident-siria-pancota-aradon

Doi tineri, un bărbat de 33 de ani şi soţia lui de 31 de ani, au murit în urma unui grav accident de circulație produs într-un loc în care se afla deja o cruce în memoria unor victime ale unui incident similar.

Tragedia s-a petrecut pe șoseaua dintre Șiria și Pâncota, iar conform IPJ Arad cauza ar fi fost neadaptarea vitezei la condițiile de drum. „Din primele cercetări efectuate la faţa locului, un bărbat de 33 de ani, în timp ce conducea un autoturism dinspre Şiria spre Pâncota, pe DJ 709, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, într-o curbă la dreapta semnalizată corespunzător, a pierdut controlul direcţiei de deplasare, intrând într-un copac aflat în afara părţii carosabile.


În urma impactului, au decedat conducătorul auto şi o femeie de 31 de ani, pasager în autoturism. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului”, a declarat Lorena Pîrvulescu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei, pentru aradon.ro.

La fața locului au ajuns echipajele de urgență de la Ineu, însă SMURD-ul nu a mai avut ce să facă pentru victime. Trupurile neînsuflețite au fost predate celor de la Medicină Legală, iar polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili toate circumstanțele producerii accidentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.