Sorin Brîndescu recunoaște superioritatea lui Pandurii. Care a fost singurul element de...

Sorin Brîndescu recunoaște superioritatea lui Pandurii. Care a fost singurul element de la ASU Poli care l-a impresionat pe ”ghinionistul” Petre Grigoraș

0
DISTRIBUIȚI
Sorin Brîndescu, antrenorul lui ASU Politehnica
Sorin Brîndescu, antrenorul lui ASU Politehnica

ASU Politehnica a părăsit Cupa României după faza 16-imilor de finală în urma unui sec 0-3 cu Pandurii Tg. Jiu. Tehnicianul divizionarei secunde, Sorin Brîndescu, a vorbit despre diferența de nivel dintre jocul practicat de gorjeni și cel al elevilor săi. De partea cealaltă, antrenorul gorjenilor, Petre Grigoraș, a subliniat că a tratat serios partida, menajând doar 3-4 titulari.

”Am întâlnit o echipă de primă ligă, chiar de cupă europeană, ne-a fost superioară. Un joc pe care nu l-am pierdut dinainte, am încercat să contracarăm adversarul, care se baza pe posesie. Nu am reușit pe contraatac, dacă înscriam la 0-0 ne agățam poate de acest joc, dar experiența lor și-a spus cuvântul. …Ne-au obligat să ne apărăm”, a declarat Sorin Brîndescu. Golul de 0-1 a venit în urma unei noi erori. ”Greșelile au fost și pe presiunea adversarilor. Semiluft la primul gol… știu, le văd, încercăm să le remediem”, a precizat Brîndescu.

ASU Poli nu a mizat azi pe o serie de jucători, tocmai pentru ca aceștia să fie apți în Liga a II-a, unde situația s-a complicat pentru alb-violeți. Tehnicianul bănățenilor a adăugat că nu se poate spune că a menajat titulari datorită schimbărilor dese din echipă. ”Am încercat să rotesc. Sâmbătă cu Satu Mare a fost un efort, știam că dacă mizez pe aceeași jucători poate nu terminăm meciul în 11 și vrem un rezultat bun la Călărași”, a conchis Brîndescu.

Petre Grigoraș: ”M-a impresionat… galeria”

Pandurii s-a prezentat la Timișoara fără vedetele Țucudean și Sânmărtean, dar cu jucători cu o anvergură asemănătoare în primul 11, dacă e să ne referim de exemplu la Obodo ori Herea.


”Am încercat să tratez serios competiția. Am menajat jucători, dar totuși nu am vrut să fim o surpriză neplăcută. Nu am venit cu echipa secundă. S-a văzut diferența de valoare și experiență poate. Acesta a fost obiectivul nostru, să ne calificăm. Nu m-a interesat scorul… Noi am făcut un joc slab astăzi”, a spus Petre Grigoraș.

Gorjenii au încă o echipă bună dar există griji mari după intrarea în insolvență. Grigoraș, fostul tehnician al lui ACS Poli, un alt club cu o situație financiară precară, se poate considera ghinionist. ”Pleci câteodată din lac, te duci în puț, asta e viața. Nu mă așteptam, aveam promisiuni că se va continua ce am început. Au venit jucători buni. Au fost promisiuni că totul se va rezolva, a trecut timpul. Lucrul acesta se vede și în rezultatele echipei. E greu să ceri 100%. Avem doar promisiuni, începând de mâine vedem ce se va întâmpla pentru că au și ei o limită de răbdare. Momentan, recunosc, că mi-e greu să cred că putem să ajungem în finală”, a precizat Petre Grigoraș. Antrenorul lui Pandurii e convins că alte echipe, inclusiv ACS Poli, așteaptă ca ei să capoteze: ”totul e posibil, la cum decurg lucrurile e și asta o variantă, desființarea. Sperăm că nu. Se construiește un stadion. Echipa a avut rezultate și în cupele europene…”.

Despre ASU Poli ca echipă Grigoraș nu a avut cuvinte măgulitoare. ”Cred că s-au gândit și ei mai mult la situația din campionat. Cred că și dacă jucau cu toată echipa se gândeau la eliminare. Pentru că e o diferență. M-a impresionat, ca de fiecare dată, galeria, a cântat de la început până la final. Ei sunt de apreciat. Pentru că au reușit să ajungă în trei-patru ani în Liga a II-a”, a conchis antrenorul gorjenilor. Acesta s-a referit și la Dănăricu și Mărgărit, tinerii împrumutați printre ”Băieții în ghete”: ”Nu i-am urmărit în mod special. I-am avut în pregătire în iarnă. Ținând cont că am luat niște jucători am considerat că e bine să joace la un nivel superior Ligii a III-a, unde e echipa noastră secundă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.