Perseverență de migrant. Ce a făcut un cetățean albanez după ce a...

Perseverență de migrant. Ce a făcut un cetățean albanez după ce a fost întors din drum de vameșii români

0
DISTRIBUIȚI

poza-02

Nu a vrut sa accepte refuzul ca pe un răspuns: un cetățean din Albania, care încerca să treacă din Serbia în România, a fost întors din drum de la vama Moravița, iar apoi a fost prins după ce a încercat să intre ilegal în România, pe câmp.

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moraviţa au observat două persoane care se deplasau dinspre Serbia spre România, pe direcţia localităţii de frontieră Gherman.
Imediat, oamenii legii au declanşat o acţiune specifică, împreună cu jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Timişoara, fiind depistat, in apropierea frontierei, un cetăţean de origine albaneză.

La vederea echipajelor de interventie, cealaltă persoană a fugit, întorcându-se pe teritoriul Serbiei.


În cadrul primelor cercetări, s-a constatat că barbatul este un cetăţean albanez, în vârstă de 32 ani, asupra căruia a fost găsit un paşaport eliberat de autorităţile din Albania. Totodată, poliţiştii de frontieră au constatat că, în aceeaşi zi, barbatului nu i s-a permis intrarea în România de catre politistii de frontiera de la PTF Moravita, pentru neîndeplinirea condiţiilor legale.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun. Totodată au fost anunţate autorităţile de frontieră sârbe pentru cercetarea în comun a evenimentului, respectiv punerea în aplicare a acordului de readmisie.

În weekend-ul trecut, alți cetățeni albanezi au fost prinși de două ori în timp ce încercau să intre ilegal în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.