Evaluare meritocratică la Casa de Cultură: manager de nota 10. Primarul Robu...

Evaluare meritocratică la Casa de Cultură: manager de nota 10. Primarul Robu a trimis corpul de control pentru verificări

0
DISTRIBUIȚI

Evaluare „meritocratică” a directorului Casei de Cultură din Timişoara, Pavel Dehelean, care, conform comisiei care a inspectat activitatea şi performanţele este un manager de nota 10.

Rezultatele au fost postate pe site-ul primăriei ieri, iar primarul Nicolae Robu nu a avut nimic de obiectat legat de nota primită de Dehelean. Asta în condiţiile în care două milioane din cele 12 alocate anul trecut pentru Agenda Culturală a Timişoarei au fost cheltuite pe închirierea de echipamente de sonorizare. Sub conducerea aceluiaşi manager, din bani de la bugetul local au fost achitate 700.000 de lei pentru demontarea unor amenajări pentru târgul de Crăciun.

„E rău dacă nu e suficient de transparentă, dacă s-a creat această percepție. O să solicit conducerii Casei de Cultură a Municipiului să își schimbe atitudinea, dacă e așa cum spuneți dumneavoastră.


Eu cred că din punct de vedere al paletei de activități culturale artistice pe care Casa de Cultură a Municipiului le-a derulat, Casa de Cultură stă bine. Au fost foarte multe evenimente reușite organizate de casa de cultură a municipiului. Alte aspecte nu știu, tocmai am semnat astăzi o dispoziție către corpul de control să deruleze o misiune de control acolo, așa, de rutină. Pur și simplu pentru că din când în când corpul de control trebuie să execute astfel de misiuni, de asta există corpul de control, că nu îl țin așa numai de sperietoare. Domnul Dehelean a luat 10 la ceea ce ține de obiectul evaluării. Nu înseamnă că cineva îl suspectează de ceva că se face o misiune de control amplă”, a declarat astăzi Nicolae Robu.

La întrebarea PRESSALERT.ro dacă este normal ca un manager să aprobe cheltuirea sumelor amintite mai sus, Robu a explicat că „nu știu, că nu eu am făcut evaluarea și nici nu știu care sunt tarifele la montări și demontări de căsuțe și alte lucruri, nu mă pricep, presupun că totul s-a făcut corect, pentru că altminteri ar fi foarte grav și ar trebui să se ocupe cei care pentru asta există. Nu cred că a făcut cineva ilegalități. Dar, așa cum am spus în repetate rânduri, dacă cineva cade în păcatul de a face ilegalități, trebuie să plătească”.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.