EXCLUSIV Cum l-a albit primarul pedelist din Nădlac pe vameşul şpăgar Gubic...

EXCLUSIV Cum l-a albit primarul pedelist din Nădlac pe vameşul şpăgar Gubic cu o „scrisoare de referinţă”

9
DISTRIBUIȚI

Milan Gubic, unul dintre vameşii arădeni care a dispărut înainte de descinderile DNA de la vama Moraviţa şi s-a predat după câteva zile, a avut un aliat surpriză în faţa procurorilor anticorupţie – primarul PD-L din localitatea Nădlac, Vasile Ciceac. Când vameşul care vroia să-şi ia elicopter ca să vină din judeţul Arad la serviciu în vama Moraviţa era în arest, primarul a trimis o „scrisoare de referinţă” în care-l „zugrăvea” ca pe un personaj model.


„În calitate se cetăţean al acestui oraş s-a implicat în pulsul vieţii sociale, obşteşti şi culturale. Întotdeauna a manifestat un interes deosebit pentru rezolvarea cazurilor sociale, participând la diferite activităţi caritabile. În acest sens trebuie menţionat faptul că are o viziune globală în privinţa dezvoltării economice a localităţii natale. Este comunicativ, bun cetăţean, care nu s-a implicat în conflicte de nici un fel, ci dimpotrivă a susţinut convieţuirea armonioasă şi paşnică a etniilor din Nădlac. Deosebită este şi participarea sa la acţiunile obşteşti în oraşul nostru, la activităţile sportive, fiind pasionat de fotbal şi şah”, l-a lăudat primarul pe cel trimis în judecată de DNA pentru luare de mită în formă continuată, aderare la un grup infracţional organizat şi contrabandă.

Nici un fel de argument nu a fost ratat de pedelist pentru a salva imaginea concetăţeanului Gubic care „face parte din comunitatea religioasă a Bisericii Evanghelice Lutherane din Nădlac şi este respectat de cei care sunt adepţi ai aceleiaşi orientări religioase”. Ca să nu fie nici un dubiu, primarul a ţinut să precizeze că ” aceste referinţe reprezintă opinia locuitorilor din oraşul Nădlac şi se referă la conduita morală şi cetăţenească a domnului Gubic Ştefan Milan”.

9 COMENTARII

  1. …pai nu-i de ajuns, dom’ne?! De ce nu-l lasa in pace pe Gubic asta?! Se vede clar din scrisoare ce om este! Ce daca a luat mita si-i corupt?! Asta conteaza? Conteaza ca joaca sah si fotbal cu saracii din Nadlac! Ce oameni, dom’ne!

  2. dom. vasile, detesi cu bita-n balta.!! mai bine mergeati la wc. in loc sa scrieti asa ceva. cam 0,005 din populatia nadlacului va impartaseste parerea. ceilalti…..au dreptate !
    cu respect.!

  3. Da ,este normal zic eu ca un cetatean al orasului sa tina cu un cetatean nu neaparat „model” ,problema este ca la intrarea orasului imediat dupa vama ,ne intampina sustinatorii d-lui primar adica romii sau pe intelesul tuturor tiganii ,care cersesc striga parca sunt la ei in gradina. Oare cine ii sustine pe acesti intampinatori ai turistilor ,ca nu se face nimic adica nu se leaga nimeni de ei ,ce fac in mijlocul drumului si asa m.d. Apropo am intrebat pe la gheretele din marginea drumului unde cativa agenti isi desfasoara activitatea si traiesc de pe o zi pe alta ,iar tiganii le alunga posibili clienti ,cu comportamentul lor. Si am avut surpriza ,o masina de politie se indrepta din vama spre oras ,si am crezut ca se vor lua masuri …Dar de unde… nici vorba masina a trecut parca tiganii erau invizibili. Oare cine ii sustine??? Daca autoritatile nu isi fac treaba ,sau mai bine zis le dau sperante pentru a continua in cea ce fac…..

  4. Fratilor,daca nu stiti,nu comentati.Nu Gubik e problema Nadlacului si nici Ciceac.PDL-ul a facut toata treaba si noi nu stim nici 10%.Adevarul e an alta parte

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.