Reacţia şpăgarilor de la Moraviţa după primele arestări de la Siret

Reacţia şpăgarilor de la Moraviţa după primele arestări de la Siret

7
DISTRIBUIȚI

Prima acţiune a DNA şi DGA de la vama Siret, când au fost ridicaţi 60 de vameşi şi poliţişti de frontieră, a provocat „valuri” până-n celălalt capăt al ţării. Interceptările telefonice din dosarul Moraviţa arată că, după ce au văzut ce se întâmplă la Siret şi după ce au discutat intens despre avertismentele preşedintelui Traian Băsescu că vor urma acţiuni spectaculoase la graniţă, cei care urmau să fie luaţi cu elicopterele câteba zile mai târziu au concluzionat „uite că a început”. Într-o discuţie purtată cu un bărbat rămas necunoscut şi interceptată, Mihai Petric a povestit ce s-a întâmplat în dimineaţa descinerilor de la Siret în punctul de trecere a frontierei Moraviţa „bilanţul turei de dimineaţă, o venit Şaptebani (n.t.


şeful de sector)…ne uitam toţi 15 unul la altul…nu zice nimeni nimic.. dar ce e de discutat? ce am putea să zicem, normal? „Aţi văzut, nu”, „Da”, „Îhî”.. Să sperăm că..Da de ce să sperăm, nu cred că..numai acolo se opreşte…Dar să sperăm că..” De astea, ştii? De căcat..”. Subcomisarul Cristinel Şaptebani a scăpat de primul val de arestări, urmând să fie cercetat de DNA în dosarul disjuns după ce mai mulţi subordonaţi au declarat că i-au dat mită. Între timp a fost găsit nevinovat în plan administrativ de cele petrecute în sectorul de şpagă şi contrabandă Moraviţa şi avansat ca şef al Poliţiei de Frontieră Caraş Severin, beneficiind şi de sprijinul public al ministrului de Interne, Traian Igaş.

7 COMENTARII

  1. Daca tot dai nume articolelor tale, da-le si viata, prietene…. Nu te mai antepronunta cu privire la vinovatia lor etichetandu-i „SPAGARI”, fiindca instanta nu a dovedit acest lucru. Eu stiu, dragul meu, ca vrei sa faci rating, dar mai usor cu „calitatile astea”, ca se trezeste unul si ti-o trage de nu-ti mai revii…. Tot in instanta ti-o trage.
    Adevarul va fi numai unul….la sfarsit. Aveti rabdare! Vrei sa reinvii circul facut in urma cu 6 luni?
    Ai talent , dar nu ai rabdare!!!

  2. Ce rahat de articole!!!!!!!! Se duce la studierea dosarelor si e mare jurnalist!!!!!!!!!! HAHAHAHAHA, ASA ZIARIST POT FI SI EU !!!!!!SI II DAU DREPTATE <> , DACA INSTANTA E DREAPTA SE VA DOVEDI FIECARE CE A FACUT SI POATE O SA PLATEASCA PANA LA URMA CEI VINOVATI , DAR TREBUIE SA AVEM RABDARE

  3. Fain Botza, cred ca is conectati toti penibilii astia de infractori, din dosarele din februarie la site-ul tau, incarcand pagina la fiecare sfert de ora…..amara viata mai au….

  4. Stimabile, stii foarte bine ca ceea ce ramane si conteaza este doar adevarul judiciar; cifra neagra a infractionalitatii ramane in neant…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.