Top 5 dezvăluiri PRESSALERT.ro în 2011

Top 5 dezvăluiri PRESSALERT.ro în 2011

3
DISTRIBUIȚI

Anul 2011 a fost plin de evenimente care au ţinut în priză opinia publică. Multe dintre aceste subiecte au fost prezentate în premieră de PRESSALERT.ro şi au declanşan dezbateri publice extrem de aprinse. Iată top 5 al dezvălurilor PRESSALERT.ro pe 2010.

1. Caracatiţa şpăgilor din vămi – după arestările masive din vămi au apărut informaţii explozive despre conexiunile şpăgarilor. PRESSALERT.ro a dezvăluit faptul că operaţiunea a fost deconspirată cu câteva zile înainte de soţia actualului şef al Poliţiei de Frontieră Caraş Severin sau că ministrul Traian Igaş a avertizat printr-un intermediar că vor urma mişcări la vama Naidaş. De asemenea, mecanismele de împărţire a banilor negri şi a protectorilor reţelelor mafiote au fost prezentate pe larg.

2. Condamnarea secretă a directorului Cândea – PRESSALERT.ro a dezvăluit unul dintre cele mai bine păstrate secrete ale directorului Registrului Auto Român Timiş, Dorin Cândea, care este şi consilier judeţean al PD-L – a fost condamnat în 1998 pentru că a înmatriculat maşini folosindu-se de documente falsificate, fiind reabilitat după ce a ajuns director şi ales local.

3.


Afacerile portocalii ale familiei Ostaficiuc – După ce anul acesta ANI a confirmat dezvăluirile din 2010 ale PRESSALERT.ro despre ilegaliatea atribuirii firmei familei preşedintelui Consiliului Judeţean Timiş a parcelei de aur din parcul industrial, anul acesta am prezentat, în premieră, afacerile cu subordonaţii. Firma Ornella Design a încheiat mai multe contracte cu Aeroportul Internaţional „Traian Vuia”, condus de Cornel Sămărtinean, asociatul fiicei lui Ostaficiuc într-o altă firmă.

4. Frăţia mafiotă a procurorilor – PRESSALERT.ro a prezentat mecanismul prin care, într-o situaţie fără precedent,  procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad împreună cu cei de la SIPI Arad au falsificat mai multe înregistrări telefonice  pentru a compromite un procuror DNA. Ulterior, ilegalităţile comise au fost confirmate de instanţă care a dispus restituirea dosarului pentru că  procurorii arădeni nu aveau competenţă să cerceteze dosarul respectiv, ci a celor de la DIICOT.

5. Angajate la Poliţia de Frontieră, menajere la casele şefilor – O înregistrare audio ajunsă în posesia PRESSALERT.ro a dovedit faptul că femeile de serviciu de la Poliţia de Frontieră Timiş erau menajere şi pentru casele şefilor. Comisarul şef Aristotel Bărăitaru, adjunctul pe Logistică de la IJPF Timiş, principalul vizat, a negat, chiar dacă existau numeroase detalii care dovedeau contrariul.

3 COMENTARII

  1. Fratilor, dar voi despre camatari si crima organizata nu gasiti subiecte, ca doar sunt cele mai dese in realitatea cotidiana a societatii!!! Sunt bune si astea, dar hai daca tot ne apucam de scos adevarul la suprafata sa zicem si de cei care au influenta cu adevarat in orasul asta!

  2. e usor in viata sa pui la zid oameni care au o doza mai mica sau mai mare de moralitate, decat sa te ei de adevaratele clanuri mafiote care nu au niciun strop de moralitate. De ei daca scrii ceva stai si tremuri ca intra in casa peste tine si familie. Atunci scrii tot felul de aberatii despre procurori, politisti, avocati etc., astea oricum fiind cazuri izolate.

  3. si ce-ai rezolvat cu dezvaluirile tale ? baraitaru e o.k., ostaficiuc, la fel, candea idem, la fel si saptebani, s.a.m.d. Ai scris doar ca sa te afli in treaba. Dezvaluiri de 2 lei, nimic concludent, gargara ieftina, nu s-antamplat nimic. Concluzia: ziar de 2 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.