Începe seria spectacolelor de la Teatrul German. Premiere și piese de Nobel

Începe seria spectacolelor de la Teatrul German. Premiere și piese de Nobel

1
DISTRIBUIȚI

teatru

Seria spectacolelor Teatrului German din luma martie va debuta cu o premieră, cunoscuta piesă a lui A.P. Cehov, „Pescăruşul”, care va avea loc în data de 9 martie. Spectacolul este pus în scenă de regizorul Iuri Kordonsky, iar decorul şi costumele poartă semnătura lui Dragoş Buhagiar.

Spectacolul, care e tradus în limba română, va putea fi revăzut în seara zilei de 10 martie.


Timişorenii vor mai putea viziona „Hänsel şi Gretel” – un basm muzical cu un scenariu de Simona Vintilă, pe muzica lui Ilie Stepan şi coregrafia concepută de Liana Iancu. De asemenea, vor vedea spectacolul „Ţinuturile joase”, o adaptare de Niki Wolcz după volumul de povestiri al scriitoarei Herta Müller, laureată a premiului Nobel pentru literatură în 2009, în care sunt redate amintiri din copilăria petrecută într-un sat din Banatul şvăbesc. Remarcabil este că Teatrul German din Timişoara prezintă prima adaptare scenică a operei impregnate de atmosfera locală.

Tot în luna martie va fi reluat spectacolul „CUPLUtoniu” şi „Furiile & Marele război”, două piese într-un act de Neil LaBute, care vor fi jucate la Cuib d’Arte de pe strada Mărăşeşti. Luna se va încheia cu spectacolele „Titus Andronicus”, de W. Shakespeare, în regia lui Brian Michaels, şi „Neînţelegerea”, de A. Camus, pus în scenă de Bocsárdi László. Toate spectacolele au supratitrare în limba română.

1 COMENTARIU

  1. se treiasca dom’ VERSENDAN, ca lio dat M*Uxx la totz nemtzi carii or fost derectori naintea lui si or destrus tiatru germna. Ca iel ie cel mai bun DERECTOR di pana acum. si nici nu fura din bani ca sa face tot felu de dracovenii pi scena cu bani grei care sor impartit cu scenografi si regizori otzi. Traiasca ROMANII! Nemtzi sa plece in jermania cacoloi tara lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.