Omul cu Şobolani îşi lansează noul single. Ce colaborare surprinzătoare au pe...

Omul cu Şobolani îşi lansează noul single. Ce colaborare surprinzătoare au pe ultimul album

0
DISTRIBUIȚI

ocs

Formaţia Omul cu Şobolani va susţine sâmbătă, 9 martie, un concert la Timişoara, în clubul Daos, de la ora 21.00, în cadrul căruia îşi vor lansa videoclipul piesei “Caută”, primul single de pe viitorul album al trupei, numit „Marea căutare”.


În peste 15 ani de activitate, piesele OCS nu au lipsit din playlist-urile si top-urile revistelor de specialitate, a posturilor de radio şi a televiziunilor. OCS este cunoscută pentru piese ca: “Razna”, “Oda (În Piaţa Romană)”, “Cine e de vină”, “Nu încerca aşa ceva acasă”, “Copilul rebel”, “Ajutor”, “Depresia toamna-iarna” sau ”Iaurt”. După 16 ani de căutari, opt albume lansate şi 27 de videoclipuri la activ, Omul cu Şobolani (OCS) caută în continuare. “Marea căutare” – căci aşa se va numi viitorul album OCS – ne vorbeşte despre continua căutare ce ne însoţeşte de-a lungul vieţii.

Pentru single-ul „Caută”, trupa a colaborat cu producătorul englez Adam Whittaker, fondatorul SpaceRay Music. Noul album va fi marcat şi de o colaborare explozivă cu MC Bean, vocea trupelor Şuie Paparude şi Subcarpaţi, şi va fi lansat în acest an. Biletele pentru concertul de la Timişoara costă 20 de lei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.