Juniorii de naţională de la ACS Poli, cu gândul la echipa mare

Juniorii de naţională de la ACS Poli, cu gândul la echipa mare

0
DISTRIBUIȚI

POLI-MIOVENI02_resize

Doi dintre juniorii lui ACS Poli, Cristian Bocșan și Cristian Bărbuț, tocmai s-au întors de la naționala U18, care a jucat două meciuri contra echipei similare a SUA. Meciurile s-au terminat 0-0, respectiv 2-0 pentru România.

Cei doi fotbalitși au intrat și în vederile antrenorului Vali Velcea și au făcut și cantonamentul din Antalya. Acum, fundașul Cristian Bocșan și mijlocașul Cristian Bărbuț așteaptă să fie titulari în următoarele meciuri oficiale, deoarece la naționala U18 sunt deja.


”Logic că ne dorim mai mult să fim titulari la echipa mare, deoarece atunci ajungem cu siguranță și titulari la naționala de tineret”, a declarat astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, fundașul central Cristian Bocșan. La fel crede și colegul său, Cristian Bărbuț, care poate evolua atât ca atacant, cât și ca mijlocaș. ”Este bine să jucăm și la echipa mare, pentru a avea cât mai multe meciuri jucate. Așteptăm jocurile din Liga a II-a”, a declarat Bărbuț.

Cei doi jucători spun că au ceva de învățat de la Ovidiu Petre și Mihai Dina, chiar dacă cei doi au jucat foarte prost în primele două meciuri oficiale ale returului. ”Dacă au făcut un meci prost, nu înseamnă că nu avem ceva de învățat de la ei. Așteptăm să își intre și ei în formă”, a mai spus Bărbuț.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.