Paul Codrea revine la Timișoara, la echipa suporterilor. Ce post va ocupa...

Paul Codrea revine la Timișoara, la echipa suporterilor. Ce post va ocupa fotbalistul UPDATE Șefii de la ASU Politehnica au făcut o schimbare-surpriză

0
DISTRIBUIȚI

paul codrea asu poli

Fotbalistul Paul Codrea va face parte din proiectul echipei suporterilor, ASU Poli, echipa din liga a V-a. Codrea s-a antrenat deja de mai mult de o lună alături de jucătorii de la ASU, dar inițial nu era decis dacă va rămâne în România sau va da curs unei oferte din străinătate.

În tur, Codrea a jucat la Rapid, dar clubul din Giulești i-a reziliat unilateral contractul fotbalistului născut la Timișoara. Mijlocașul a contestat în instanță acțiunea celor de la Rapid, iar din iarnă, s-a prezentat în pregătire alături de ASU Poli, pentru care a evoluat într-o serie de amicale. Codrea a declarat însă că nu poate confirma că și la startul returului va fi la ASU Poli, întrucât dacă va primi o ofertă bănoasă din străinătate, îi va da curs. Variantele ce s-au ivit nu au fost pe placul jucătorului, care are și o fetiță mică. Astfel, Codrea rămâne la Timișoara alături de echipa suporterilor, unde va avea atât rol de antrenor secund, cât și de jucător. “Pe lângă o serie de jucători cu referinţe foarte bune în fotbalul timişean şi nu numai am reuşit să cooptăm în staff-ul tehnic doi profesionişti desăvârşiţi: Sorin Brândescu, în calitate de manager sportiv şi Paul Codrea, în calitate de antrenor secund – jucător”, se arată într-un comunicat al celor de la ASU.

Paul Codrea a confirmat, pentru PRESSALERT.ro, că va fi alături de ASU primăvara aceasta.


”Eu acum aștept procesul cu Rapid, care s-a amânat pentru săptămâna viitoare. Atunci voi ști clar dacă sunt liber de contract sau dacă eram de când mi-au reziliat ei unilateral contractul. Eu rămân la ASU, duminică nu voi juca, dar apoi voi evolua probabil meci de meci”, a declarat jucătorul.

Procesul jucătorului cu cei de la Rapid, club aflat în insolvență, este programat să înceapă săptămâna viitoare. Duminică, ASU poli începe returul în deplasare la Grand Plaz Liebling. Echipa suporterilor se află pe locul 2 în seria a III-a a ligii a V-a, la cinci puncte distanță de liderul Progresul Racovița, și are ca obiectiv promovarea.

UPDATE Dacă dimineață reprezentanții clubului anunțau că Paul Codrea va fi secundul lui Antonio Foale, în urmă cu puțin timp aceștia au postat un anunț-surpriză pe pagina oficială de Facebook ASU Politehnica Timișoara: „Noul antrenor principal al Politehnicii este fostul internaţional român Paul Codrea. El va ajuta echipa şi din teren, din postura de jucător, de îndată ce toate detaliile litigiului său cu Rapid Bucureşti vor fi clarificate şi va deveni jucător liber de contract. Antonio Foale va rămâne în angrenajul echipei, în funcţia de director tehnic, urmând să îl ajute pe Paul şi împreună cu acesta să pună umărul la promovarea Politehnicii”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.