Scandal după selecția pentru Eurovision 2013: Luminița Anghel acuză un membru al...

Scandal după selecția pentru Eurovision 2013: Luminița Anghel acuză un membru al juriului că i-a sabotat victoria

1
DISTRIBUIȚI

luminita-anghel4

Luminiţa Anghel, care s-a clasat pe locul al treilea în clasamentul final al selecţiei naţionale a Eurovision, a declarat, pentru Mediafax, că este inadmisibil şi şocant că unul dintre juraţi, Ştefan Naftanailă, a ales să nu îi acorde nici măcar un punct. Ştefan Naftanailă a declarat înainte de a citi punctajele acordate că a votat „ţinând cont de calitatea piesei, a interpretării şi de capacitatea interpretului de a face faţă acestui concurs”.


În urma jurizării și a votului public, Cezar este cel care va reprezenta România la Eurovision Song Contest de la Malmo, Suedia, cu piesa „It’s my life”, compusă de Cristian Faur, câştigătoare a finalei selecţiei naţionale a concursului Eurovision, care s-a desfăşurat sâmbătă seară, la TVR.

Cezar a obţinut un total de 20 de puncte, de la juriu şi de la public, în urma unei lupte foarte strânse cu trupa Electric Fence (19 puncte) şi cu Luminiţa Anghel (18 puncte). În acest context, fiecare notă a atârnat foarte greu în clasamentul final. Ştefan Naftanailă nu i-a acordat Luminiţei Anghel niciun punct, fapt care a nemulţumit-o pe cântăreaţă. Luminiţa Anghel a declarat că a şocat-o decizia lui Ştefan Naftanailă, precizând însă că nu o va contesta. „Este inadmisibil ca un om de radio care a fost la aproape toate concursurile Eurovision internaţionale, împreună cu echipa României, să considere că nu merit nici măcar un punct. Este un şoc pentru mine şi pentru toată echipa mea că acest domn a ales să nu-mi acorde nici măcar un punct şi mi-a dat nota 0”, a spus Luminiţa Anghel.

Cezar va intra în a doua semifinală a concursului Eurovision, care se va desfăşura pe 16 mai, la Malmo, în Suedia. Finala internaţională a concursului Eurovision va avea loc pe 18 mai şi va putea fi urmărită, de asemenea, la TVR.

 

1 COMENTARIU

  1. oare ce i s-a impus Danei de nu a mai vrut sa faca parte din juriu?Lasa, Luminito, piesa-i foarte buna, dar oricum nu castigai, aici sunt niste interese, acolo sunt alte interese

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.