Rugbyştii timişoreni aduc acasă o înfrângere pe terenul Stelei

Rugbyştii timişoreni aduc acasă o înfrângere pe terenul Stelei

0
DISTRIBUIȚI
RUGBY06_resize
FOTO: ADRIAN PÎCLIȘAN

Rugbyştii de la RCM MVT UVT Timişoara au pierdut astăzi cu 30-18 pe terenul celor de la Steaua Bucureşti la al doilea meci oficial pentru elevii lui Chester Williams. Bănăţenii au reuşit doar două eseuri, unul chiar în debutul partidei, iar al doilea pe final, când diferenţa în favoarea gazdelor era mult prea mare.

Vasile Rus, care nu a jucat în meciul trecut contra băimărenilor, a fost autorul primului eseu, în minutul 5, iar Gabriel Conache a transformat pentru 0-7.


Vlaicu i-a adus pe stelişti în avantaj cu 8-7 după o lovitură de pedeapsă şi un eseu netransformat. În minutul 23, Steaua a reuşit al doilea eseu prin Ionuţ Dumitru, pentru 13-7. Scorul a continuat să crească în favoarea roş-albaştrilor, cu o nouă lovitură de pedeapsă executată de Vlaicu, un eseu a lui Nainer şi printr-o altă lovitură de pedeapsă ce a fixat tabela la 24-7.

Vlaicu a mai reuşit o lovitură de pedeapsă în debutul reprizei a doua, pentru ca apoi Gabriel Conache să ducă scorul la 27-13 după două  penalizări acordate Timişoarei. Acelaşi Vlaicu a mai trimis din nou balonul între buturi după o lovitură de pedeapsă în minutul 72. Stephen Shennan a bifat al doilea eseu al Timişoarei pentru 30-18, un scor la care galben-albaştri nu reuşesc să smulgă nici punctul bonus defensiv şi rămân deocamdată la cota de 4 puncte în clasamentul SuperLigii.

Componenţa echipei RCM Timişoara: Țăruș, Pungea, Căpățână, Lazăr, Drenceanu, Burcea, Rus, Carpo, Shamkharadze, Fântânaru, Sola, Moala, Umaga, Shennan. Au mai intrat Morrison, Khositashvili, Tănase, Van Wyk și Calafeteanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.