Adelina Pastor, pe locul doi la Campionatele Europene pe Naţiuni de la...

Adelina Pastor, pe locul doi la Campionatele Europene pe Naţiuni de la Dublin

0
DISTRIBUIȚI

adelina.pastor

Atleţii timişoreni Adelina Pastor şi Sorin Vătămanu sunt prezenţi în acest sfârşit de săptămână la Dublin pentru Campionatele Europene pe Naţiuni. Cei doi sportivi pregătiţi de Ioan Damaschin au fost incluşi în lotul olimpic. Adelina Pastor a obţinut locul doi în proba ei preferată, cea de 400 de metri.

Cei doi concurează pentru România, care are nevoie de puncte pentru a se califica în Superliga europeană. Pastor şi Vătămanu au alergat în cursele de 400 de metri astăzi, iar mâine vor concura la ştafetă.


Adelina Pastor a concurat în seria a doua pe culoarul șase la 400 de metri şi a scos un timp de 52.50 de secunde, care a adus 11 puncte României. Sportiva a fost în urma cehoaicei Zuzana Hejnova, mai rapidă cu peste o secundă la timpul de 51,27. Sportivele din prima serie au scos timpi mai slabi decât ai Adelinei, astfel că timişoreanca rămâne cu locul secund. Sorin Vătămanu nu a prins o zi la fel de bună ca şi colega sa. Vătămanu a concurat tot în seria a doua pe culoarul doi şi s-a clasat al cincilea din seria sa, cu un timp de 46,53, care a adus României patru puncte în clasamentul general. În total, din cei 12 participanţi în cele două serii, Vătămanu a fost al optulea. Pastor şi Vătămanu vor concura mâine în probele de ştafetă 4X400 de metri. Până acum, România are 163 de puncte în clasamentul competiţiei şi doar Cehia are mai multe, 195.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.