Finală între Andreas Haider-Maurer şi Ruben Ramirez-Hidalgo la BRD Timişoara Challenger. Victor...

Finală între Andreas Haider-Maurer şi Ruben Ramirez-Hidalgo la BRD Timişoara Challenger. Victor Crivoi, eliminat în două seturi

0
DISTRIBUIȚI

HANESCU VS CRIVOI06

Victor Crivoi a fost învins de Andreas Haider-Maurer cu 6-3, 6-3 în semifinala BRD Timişoara Challenger, reluată în această dimineaţa. Astfel, austriacul, favoritul numărul 3, se va duela cu favoritul numărul 4, spaniolul Ruben Ramirez-Hidalgo.


La dublu, au câştigat francezii Jonathan Eysseric şi Nicolas Renavand, care i-au învins pe sârbii Ilija Vucic şi Miljan Zekic Zekic cu 6-7, 6-2, 10-7.

Meciul dintre Crivoi şi Haider-Maurer a fost întrerupt ieri de o furtună puternică. Partida s-a reluat azi dimineaţă de la 6-3, 0-1 pentru austriac. Primul serviciu l-a avut românul, dar favoritul numărul 3 a reuşit un break. Cirvoi a câştigat şi el pe serviciul adversarului şi a dus scorul la 2-2. Austriacul însă nu a mai greşit pe propriul serviciu, a făcut un nou break care l-a instalat la conducere cu 5-3, air de acolo, Haider-Maurer a făcut uşor 6-3. De la ora 13.00, începe finala dintre austriac şi Ruben Ramirez-Hidalgo.

Finala de dublu de ieri a fost amânată tot din cauza ploii. Dacă în primul set sârbii Ilija Vucic şi Miljan Zekic au câştigat la tie-break, francezii Jonathan Eysseric şi Nicolas Renavand au revenit în joc şi au devenit campionii la dublu la turneul de la Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.