Niciun jucător dintre cei în teste nu va veni la prima echipă...

Niciun jucător dintre cei în teste nu va veni la prima echipă a lui ACS Poli

0
DISTRIBUIȚI

roberto.dumitru

Vali Velcea a vorbit despre situaţia jucătorilor care mai sunt în teste la antrenamentele primei echipe. Velcea a spus că niciunul dintre tinerii testaţi nu va fi la prima echipă, iar cei care vor semna vor fi, cel mai probabil, împrumutaţi la alte formaţii.

La antrenamentele echipei mai sunt prezenţi Julien Dragomir, atacant de 19 ani din SUA, dar cu origini româneşti, mijlocaşul stânga Roberto Dumitru format la Motru, dar ultima dată la Pandurii Târgu-Jiu şi mijlocaşul central Daniel Ragoveanu de 18 ani, tot de la Motru.


Julien Dragomir vrea să dea probe la o echipă în Italia şi Velcea spune că îl va lăsa să plece, iar ceilalţi doi sunt încă testaţi. De asemenea, portarul Florin Rusu de la Centrul de Copii şi Juniori se pregăteşte cu prima echipă cât Nuno Claro stă pe tuşă, iar staff-ul tehnic îi mai monitorizează pe Livan şi Rus, fotbalişti de la LPS Banatul. Indiferent de câţi dintre aceşti fotbalişti tineri vor semna cu prima echipa, niciunul nu va juca deocamdată în prima ligă. „Deocamdată sunt departe de prima echipă şi de a face pasul. Cei care vor avea posibilitatea vor juca la juniori, iar ceilalţi vor fi jucătorii noştri şi îi vom da împrumut”, a spus Velcea. Din nou, tehnicianul bănăţenilor s-a plâns că nu există p echipa a doua care să joace în Liga a III-a, cum ar fi dorit el, ci doar în Liga a V-a. „Clubul avea nevoie de o echipă a doua în liga a treia.  Liga a V-a nu este o competiţie care să facă vreun beneficiu tinerilor fotbalişti”, a mai adăugat antrenorul lui ACS Poli. ACS Poli II a jucat campionatul trecut în Liga a VI-a, şi a promovat în eşalonul superior

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.