Estompatorul politic nu te salvează de chelie

Estompatorul politic nu te salvează de chelie

0
DISTRIBUIȚI

dragos bota (3)

Deși liberalul șef Nicolae Robu strigă pe la toate colțurile că nu e frică de procesul de incompatibilitate cu ANI pentru că nu are ce să i se întâmple, avocații săi fac concurs de imaginație în fața Înaltei Curți de Casație și Justiție ca să găsească motive de amânat. Iar clientul se dă nevinovat că doar angajații săi trag mâța de coadă. De parcă, fără aprobarea sa, avocații ar mișca-n front. Amânările sunt, în cazul de față, estompatorul politic al celui care mai amână puțin deznodământul. Pentru că, oricât s-ar strădui, firele incompatibilității vor ieși la iveală. Cu efectele aferente.

Metoda estompatorul a fost adoptată cu succes și de ceilalți lideri politici locali.


După ce a călărit județul după cum i-a poftit inima, de ajuns să fie găsit în conflict de interese pentru aroganța de baron care l-a făcut să semneze contract cu ginerele său, când era șeful consiliului județean, pedelistul Constantin Ostaficiuc stă într-un con de umbră. Să mai uite lumea și poate să-l aleagă atunci când speră că va fi pe listele de europarlamentare. Chiar dacă legea este foarte clară.  Urmaşul său la fotoliul de şef al judeţului, pesedistul Titu Bojin estompează şi el cruda realitate a contractelor date pe cumetrii şi a numirilor după voinţa de prim secretar cu plimbări preacuvioase pe la locuri sfinte.

Prea ocupaţi cu propria cosmetizare, cu toţii uită un singur lucru – că inevitabilul se va petrece şi „chelirea” nu poate fi estompată oricâte peruci şi-ar pregăti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.