Comisia de verificare a monumentelor istorice verifică subsoluri și acoperișuri. Ce exemple...

Comisia de verificare a monumentelor istorice verifică subsoluri și acoperișuri. Ce exemple clădiri „eminente” a dat Stoia

0
DISTRIBUIȚI

Universitatea_Politehnica_Timisoara_-_Rectorat

Activitatea comisiei de verificare a monumentelor istorice continuă, a informat astăzi viceprimarul PSD Traian Stoia. Acesta spune că în ultimele zile au fost verificate zonele protejate şi zonele cu monumente istorice. Dacă până acum au fost verificate faţadele clădirilor, de aici înainte comisia va verifica podurile, subsolurile şi acoperşurile clădirilor istorice.


Au fost deja aplicate somaţii pentru edificii pe strada Paulescu şi mai multe clădiri din Piaţa Victoriei pentru poduri şi subsoluri insalubre. Stoia spune că totuşi în oraş nu sunt numai exemple negative.

În acest sens, au fost efectuate reparaţii la Rectoratul Politehnicii şi la mai multe imobile din Piaţa Victoriei sau Republicii. Stoia spune că vor continua verificările în poduri şi subsoluri, acolo unde oamenii vor primi somaţii. În schimb, cei care au în continuare aparate de aer condiţionat montate pe clădiri din zona centrală vor încasa pe loc amenda maximă, 10.000 de lei, pentru că Stoia spune că au fost cu toţii informaţi şi somaţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.