Ostaficiuc și Robu, frăția brandurilor

Ostaficiuc și Robu, frăția brandurilor

1
DISTRIBUIȚI

dragos bota (3)

„Sunteţi nişte proşti, partidul v-a făcut primari” – aşa se traduce în limbaj comun răcnetul lui Constantin Ostaficiuc  la adresa celor care au refuzat să stea capră la indicaţiile sale şi au făcut pasul la offsaid, renunţând la candidaturi. Cel care s-a autodeclarat „brand al politicii locale” nu poate să accepte că vremea sa apune. Că excesele de putere înghiţite când era la putere sunt acum, în opoziţie, de neînghiţit de unii care au rămas la putere, în timp ce el mai este cineva doar pe la partid. Cum sunt primarii, în cazul cărora, în general, se votează mai mult persoana decât partidul. În condiţiile valului USL-ist, cei care au reuşit să rămână în funcţii ca şi candidaţi ai PDL sunt şi mai „grei” politic acum.


Lucru de neacceptat de către pierzătorul Ostaficiuc, atât în alegeri, cât şi în faţa legii. Alegerea fostului său şofer de la Consiliul Judeţean Timiş în funcţia de vicepreşedinte al partidului este cel mai bun semn că  „Brandul” a omorât partidul viu şi l-a transformat în feudă. Unde numai voinţa şi ştiinţa sa contează. Şi unde este singurul imaculat.

La fel ca Nicolae Robu care , tot ieri, a admis că a  prezentat cifre greşite când a prezentat datoriile firmelor către bugetul primăriei. Lucru demn de remarcat şi de apreciat. Dar nu până la capăt pentru că DictatoRobu nu a avut bărbăţia de a admite că este vina sa. Obsedat să-i mai dea una la ficaţi viceprimarului care i-a pus oglinda-n faţă a lansat „bomba” datoriilor. Pentru că-n mintea sa trebuie să rămână imaculat  precum pletele-i mereu estompate a dat vina pe subordonaţi. Dar nu pe cei care l-au încurajat şi anunţau misterios înainte de dezvăluiri că „are şeful o bombă”, ci pe cei care nu i-a întrebat care este exact problema cu datoriile. O posibilă unificare a dreptei,. atât de trâmbiţată în ultima periodă, ar putea fi perfect compatibilă la Timişoara căci există acest punct comun. Plus că şi pesedistul Bojin poate fi, oricând, o prezenţă agreabilă în această frăţie a brandurilor.

1 COMENTARIU

  1. Omule, mai treci pe la şcoală. „Pe cei care i-a intrebat”? Ai mâncat un „pe” acolo. Voi o să omorâţi acuzativul. Iar ficatul e unul singur. Dacă ai vrut să fii simpatic şi să te exprimi ca un mardeiaş, trebuia să pui ghilimele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.