Spectacol de fashion Appasionata: arta în modă la Muzeul Baroc

Spectacol de fashion Appasionata: arta în modă la Muzeul Baroc

0
DISTRIBUIȚI

fashion2

Amatorii de modă din oraş au parte joi 21 noiembrie de la ora 19 la Palatul Baroc de un spectacol deosebit desfăşurat sub genericul Fashion Show Colecţia Appasionata, realizat de Ana Cioclov, cu make up şi hair style asigurat de B Fashion. „Colecţia Appassionata îmbină eleganţa cu modernul. Materialele folosite sunt în principal fibrele naturale, mătase naturală, shantung şi tafta.


Ca şi element care leagă această colecţie este bordura înflorată. Ţinutele de seară sunt de tafta cu ornament de material înflorat, imprimat cu laser sau pictură manuală unicat. Culorile predominante sunt verde, mov, roşu şi negru“ne-a declarat Iasmina Negru, PR manager la Casa de modă „Ana Cioclov”.

Ana Cioclov a absolvit Universitatea din Timişoara, Facultatea de Arte Frumoase, respectiv secţia de pictură şi artă grafică. Şi-a început cariera ca designer vestimentar şi a realizat costume pentru Opera din Timişoara. În 1991 a fondat compania „Ana Cioclov“, specializată pe produse unicat destinate femeilor, mai precis creaţii vestimentare, bijuterii şi accesorii, toate fiind lucrate manual.  În paralel cu activitatea de designer vestimentar, Ana Cioclov a pictat în ulei şi acuarelă, tablourile sale putând fi admirate în nenumărate expoziţii în ţară şi în străinătate. De-a lungul anilor a publicat şi o serie de cărţi ca Sărutul interzis, Scara de mătase sau Bulevardul Viselor. Pentru activitatea sa în domeniul literar a fost recompensată, în anul 1988, cu premiul „Aron Cotruş“ pentru proză. Colecţiile semnate Ana Cioclov sunt îndrăzneţe, intense, abordând o paletă de culori vesele, dar totuşi ponderate, feminine, măgulitoare şi comfortabile – creaţii de lux în cadrul cărora detaliile sunt atent tratate.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.