Poliția ca un chiolhan

Poliția ca un chiolhan

6
DISTRIBUIȚI

dragos bota (3)

Când șeful Poliției unui oraș ca Timișoara spune, fără greață, că nu este treaba lui să se ocupe de interlopi, singurul lucru pe care ar trebui să-l faci este să numeri orele până când își va da demisia. Asta într-o țară normală. Pentru că, în România, o astfel de declarație este normalitatea. Şi nici nu are cine-i să-i ceară aşa ceva pentru că şefii săi sunt plămădiţi din acelaşi aluat.

Sinceritatea arogantă a celui care de nouă ani conduce Poliția în orașul unde cefele late fac ce vor, iar mafia țigănească continuă nestingherită să terorizeze pe cei care nu vor să le cedeze casele nu mai deranjează decât pe foarte puțini.


Și ce dacă stăpânul pulanului e mai preocupat să facă chefuri cu foștii milițieni de Economic, cea mai coruptă structură din câte există în Poliția Română decât de aplicarea legii?

Până la urmă așa a rezistat ani de zile în funcție. Nu bazându-se pe rezultate, ci pe combinageli politico – economice, ca mai toții șefii de la stat, sudate pe la chiolhanuri. Plus o liniște aparentă în umbra căreia complicitățile cu mafia sunt la ordinea zilei. Singura diferenţă între Poliţie şi chef este că în primul loc ai nevoie la număr de „bețe”, nu scobitori. Şi cum nu contează pentru ce sunt „beţele”, adică dosarele penale pentru civili, să curgă şampania.  Pentru politicieni în primul rând. Pentru că având asemenea specimene prin Poliţie nu mai este nevoie de nicio modificare de Cod Penal.

6 COMENTARII

    • cata dreptate are DOMNUL ZIARIST …..felicitari !!!!!!
      dar sa nu uitam ca nu traim intr-o tara normala….asa ca „demisia de onoare” este un termen necunoscut pt fffff multi

  1. Ce, din ce ai scris, este concret si are legătura cu asa-zisa lipsa de capabilitate a șefului poliției ? Care-s cifrele conform cărora omul acesta n-ar fi recomandat de calitatile sale de manager? Ești de rea-credință, d-le, si cred ca scrii la comanda.

  2. Nu pot sa fiu indiferent cind denigrati Politia ca institutie si pe cms sef Bogosel ca angajat.Dupa fata desi pareti roman,gindirea este sigur de dictator nord corean.De ce ? Pentru ca dvs.vreti sa aprobati intilnirile private ,demisiile si numirile in functie,inmormintarile,manifestatiile,etc.Va dau un subiect foarte bun si senzational pentru urmatoarele dvs.articole : sunt politisti care se flatuleaza in timpul liber dar, ce este foarte grav, acestia se flatuleaza si la serviciu. Pentru a-i prinde asupra faptului urmariti meniul de la cantina cind se serveste fasole. Apoi, ei se flatuleaza, dvs. scrieti articolul, ei isi dau demisia, si uite asa nu mai ramane nimeni in Politie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.