Răsfăţatul Berlinului, Wankelmut, mixează pentru prima oară în Timişoara

Răsfăţatul Berlinului, Wankelmut, mixează pentru prima oară în Timişoara

0
DISTRIBUIȚI

wankelmut

Germanul Wankelmut va mixa pentru prima oară în Timişoara în data de 24 ianuarie, la Bastion, iar evenimentul nu trebuie ratat de amatorii de muzici electronice din oraş. Wankelmut a mixat pentru prima oară în ţara noastră în cadrul festivalului Electric Castle de anul trecut şi a mai fost prezent o dată la Bucureşti.

„Răsfăţatul Berlinului” a lansat recent My Head Is A Jungle cu Emma Louise, noua sa piesă, care a avut parte de un succes internaţional, la fel ca şi melodia care l-a propulsat în topuri, remixul său la”One Day”, de Asaf Avidan.


Studentul la Ştiinte Politice şi Filosofie mărturiseşte că l-a inspirat printre alţii chiar Nicolas Jaar şi că e în continuare pasionat de producţie, capitol la care adună permanent cunoştinţe noi. A apărut pe aceeaşi scenă cu dj renumiţi precum Sascha Funke, Sven Väth, Luciano, Fritz Kalkbrenner, Ellen Allien, Pan Pot, M.A.N.D.Y., Nina Kravitz sau Magda. Alături de el, la petrecerea numită „launmomentdatinbastion“, vor mai mixa Eduardo, We Are Creepz şi Vali Florea, iar biletele de intrare pentru acest eveniment costă 20 lei până la miezul nopţii şi 25 lei, după.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.