Melodie made in Timişoara, pe o compilaţie canadiană dedicată celei mai importante...

Melodie made in Timişoara, pe o compilaţie canadiană dedicată celei mai importante conferinţe a muzicii dance din lume, care are loc la Miami VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

seannorvis

Noua melodie a timişoreanului  Sean Norvis, numită Spread your legs in Paris, a fost inclusă pe compilaţia label-ului canadian Jungle Funk Recordings, editată pentru cea mai mare conferinţă a muzicii dance mondiale, Winter Music Conference, care se desfăşoară în Miami. Albumul numit “Miami 2014” cuprinde artişti ca Lucas Reyes & Discojack, Le Funnnk, Raul Cremona, Joc House sau  TSAHO. Casa de discuri canadiană care l-a inclus pe timişoreanul Sean Norvis în această compilaţie este specializată pe artişti din aria house, tech­house şi tribal house.


Recent, Sean Norvis s-a arătat profund indignat de faptul că titlul unei piese realizate alături de Dennis Hertz S „Lasă-mă-n place“ a fost folosit, fără voia lor, pentru un nou single lansat de casa de discuri HaHaHa Production, editat de Speak feat. Raluka & DOC. Producătorul şi remixerul timişorean Sean Norvis a devenit cunoscut în rândul amatorilor de dance – music cu E.P.- ul numit Nasty Love (alături de Seepryan),  editat la casa de discuri germană Sorry Shoes, un alt single al lui fiind Ibiza Feelings.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.