Terasele din centru nu vor mai obstrucționa vederea spre florile primăriei....

Terasele din centru nu vor mai obstrucționa vederea spre florile primăriei. Ce soluție are Robu

5
DISTRIBUIȚI

catedrala mitropolitana (14)

Inaugurarea târgului de Paști a fost un prilej numai bun ca primarul Nicolae Robu să facă una din activitățile sale preferate.


Vorbim despre bine cunoscutele băi de mulțime care îi întăresc edilului șef ideea că timișorenii îl iubesc și că, așa cum susţine de fiecare dată când prezintă sondajele PNL, are susținerea a 80% din locuitorii urbei de pe Bega. Desigur că discuțiile cu oamenii sunt nelipsite din ritalul primarului, care se bucură de fiecare dată când primește un compliment.

La inagurarea cu pricina, edilul șef a realizat că presa locală e nedreaptă cu el. Revelația a fost generată de complimentul unei vânzătoare care i-a spus că arată mai bine în realitate decât la tv. Ei bine,  după cum chiar el admite ,edilul șef e un împătimit al tehonologiei moderne și pe cale de consecință, acesta nu ratează știrile legate de activiatea sa sau despre urbea de pe Bega.  În urmă cu câteva zile Robu a găsit din nou nod în papură presei, de acestă dată posturilor locale ale televiziunilor naționale. Nemulțumirea edilului șef a un fost una simplă – lipsa știrilor despre frumoasele lalele din centrul orașului,  bogăţii pe care edilul le-ar dori popularizate la nivel național.  Pentru că nu contează neaparat pe spijinul jurnaliștilor, edilul șef a adoptat un regulament de organizarea a teraselor din Piața Victoriei, astfel că de anul viitor amenajările se vor face fără a disturba vederea la lalele.

5 COMENTARII

  1. problema teraselor nu este ca blocheaza vederea florilor, adevarata problema este ca ocupa 2 treimi din latimea trotuarului, pietonii sint inghesuiti intre terase si cladirile de pe margine. cu biciclistii au rezolvat simplu, au primit interdictie prin piata victoriei… mai lipseste sa fie permis doar accesul riveranilor si clientilor teraselor

  2. In tot acest articol, am gasit doar o fraza care face referire la titlu si anume in finalul textului. Pel naga faptul ca mi-ati invinetit ochii cu greselile gramaticale, voi jurnasilti, care va numiti jurnalisti, daca mancati o paine de pe urma guvernului, nu inseamna trebe sa deveniti sclavii si laudacii lor de serviciu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.