Ministrul Sănătății dă asigurări că aparatele medicale vechi de la Spitalul Județean...

Ministrul Sănătății dă asigurări că aparatele medicale vechi de la Spitalul Județean Timișoara vor fi schimbate. Pentru ce mai vin bani

1
DISTRIBUIȚI

nicolae banicioiu 3

Medicii de la Spitalul Județean Timișoara l-au convins pe ministrul Sănătății, astăzi, să înlocuiască echipamentele vechi din unitatea medicală. Astfel, Nicolae Bănicioiu a anunțat că cel mai mare spital din vestul țării va primi șapte milioane de lei pentru achiziționarea de echipamente medicale noi. “Într-adevăr, foarte multe echipamente sunt învechite, deci foarte multe echipamente trebuie schimbate și atunci ministerul va putea suplimenta efortul Consiliului Județean Timiș cu șapte milioane de lei”, a precizat, astăzi, la Timișoara, ministrul Sănătății.


Nicolae Bănicioiu a declarat că și echipamentele depășite din Unitatea de Primiri Urgențe vor fi înlocuite, cu bani de la Banca Mondială.

Ministrul Sănătății a făcut și câteva precizări referitoare la banii care vin pentru Spitalul Județean Timișoara prin programele naționale. Astfel, pentru Programul dedicat Pacientului Critic, care se desfășoară în secția ATI, Spitalul Județean Timișoara a primit 16 milioane de lei, bani care vin pentru achiziționarea medicamentelor și materialelor necesare. Aproape zece milioane de lei a primit și Unitatea de Primiri Urgențe. “Săptămâna viitoare lansăm și Programul de accident vascular și Programul de traumă. La Spitalul Județean este vorba de 1,7 milioane de lei”, a declarat Nicolae Bănicioiu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.