Muzica made in Timişoara ocupă locuri fruntaşe în topul celor mai bune...

Muzica made in Timişoara ocupă locuri fruntaşe în topul celor mai bune discuri ale anului 2014

0
DISTRIBUIȚI

O serie de muzicieni timişoreni au reuşit să intre în „Topul Muzicii Româneşti 2014“, un clasament realizat de site-ul Muzici și Faze, top pe care îl puteți vedea în întregime aici.

Printre materialele sonore cuprinse în acest clasament se numără folkistul Vasile Mardare, care cu al lui „Anii cei mai frumoşi“ ocupă locul 93 în acest top. O altă prezenţă pentru muzica realizată în Timişoara este aceea a timişorenilor de la Grave For Sale, E.P.-ul lor de debut „New Moon” clasându-se pe locul 53. Singurul timişorean care e prezent cu mai multe materiale în acest top este Daniel Dorobanţu (Thy Veils), care figurează cu „Live in Berlin“ pe locul 38, „Live in Elizabethin“ pe locul 22 şi „Prin făr’ de loc, in făr’ de vreme“, pe locul 17.


Albumul de debut al celor de la Exit Oz „Împământenit“ se află pe locul 35 în acest clasament, iar E.P.-ul timişorenilor de la Makunouchi Bento numit „Lighthouse Strories” ocupă locul 13.

Printre primele zece poziţii ale celor mai bune apariţii discografice ale anului trecut se regăsesc nu mai puţin de trei albume realizate în oraşul nostru. JazzyBit ocupă locul 9 cu albumul „Touch The Sky”, Methadone Skies ocupă locul 5 cu „Eclectic Electric”, iar Horea Crişovan (foto) cu „My real trip (the beginning of a beautiful friendtrip)” se află pe poziţia a treia. Primele două locuri ale acestui clasament sunt ocupate de Grimus („Emergence”) şi Adrian Enescu („Invisible Movies”).

Foto: Alin Zelenco

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.