Despre Valentine’s Day

Despre Valentine’s Day

3
DISTRIBUIȚI

loredana codrut

Doar câteva zile ne mai despart de intrarea în triada de coşmar pentru bărbaţii din România – Valentine’s Day, 1 şi 8 martie. Sunt zilele mult aşteptate de femei, perioadă în care orice relaţie, fie ea cât de fragilă şi ţinută de un fir de aţă, e musai să pară frumoasă şi înfloritoare. Aşa se face că bărbatul tradiţional băutor de bere, iubitor de fotbal, maşini şi sex hard se vede nevoit să devină un pisoiaş romantic iubitor de cine cu lumânări, cunoscător în ale ciocolatei şi în ale florilor, dacă se poate un fin pasionat de poezie şi un amant pentru care preludiul trebuie să dureze măcar jumătate de ceas.


Iar femeile exaltă de fericire.

Totul e o regie scârboasă, iar dragostea trebuie să se desfăşoare după un scenariu bine stabilit. Avem lista şi siguranţa că va fi vai de cei care nu bifează la toate căsuţele. Practic, zilele astea oriunde te duci dai de vreun afiş cu Valentine’s Day. Ziarele sunt pline de ştiri, concerte, petreceri, evenimente, oferte care mai de care mai pline de atracţii care să vă ajute să trăiţi la cote maxime iubirea.

În zilele astea să spui că iubirea se poate trăi zi de zi şi că nu are nevoie de manifestări de trei parale pe care le vând comercianţii dornici de profit uşor şi pe care noi le cumpărăm ca să fim la modă, e un soi de blasfemie. Evident, în toată ecuaţia nu e nimic decât dorinţa românului de a lua ceva de la americani, fie chiar şi o prostie, căci cu lucrurile serioase e mai greu. Desigur că afectaţi nu sunt doar bărbaţii, ci şi personele fără partener, de orice sex. Nicio zi mai mult decât cea de 14 februarie nu pare să pună o pecete mai mare. Eşti singur, e o tragedie. Şi chiar dacă nu ai cu cine să petreci clipe romantice, e musai să ieşi în club să strigi măcar Valentine’s Day sucks. O altă manipulare mediatică, fără de care nu eşti cool.

3 COMENTARII

  1. Aici te sustin.Mai adauga posturile de radio comerciale, mizere gen kiss fm , pro fm radio21 care tembelizeaza poporul cu emisiuni jenante si subiecte penibile legate de ziua Valentinei .Nu mai exista un singur post de radio unde poti ascultao emisiune educativa , interesanta.Numai gargara la greu.

  2. Ti-ai exprimat in scris propriile trairi pentru ca esti „ziarista”. Din fericire nu pentru toti este atat de frustrant ca pentru tine faptul ca se apropie cateva zile de asazisa sarbatoare. Mai sunt oameni care se iubesc si care isi fac mici atentii chiar daca nu sunt prilejuite de zile „oficiale” iar cand aceste zile sunt promovate, cu atat mai mult. Asadar nu toti sunt plini de venin, ca domnia ta, si nu toti cred ca a iubi este o „obligatie”, domnisoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.